Af Ritzau - 23/03-17 04:18

Kevin Magnussen er i fysisk topform før første sæsonløbKevin Magnussen er i fysisk topform før første sæsonløb

Den danske Formel 1-kører har trænet hårdere end nogensinde før løbet søndag i Melbourne.

storybild

Haas med Kevin Magnussen og holdkammerat Romain Grosjean før grandprixet i Melbourne. Magnussen føler sig i topform, siger han til Ritzau. (Billede: Scanpix)

Formel 1-kører Kevin Magnussen føler sig i sin bedste fysiske form nogensinde, før sæsonens første løb, der finder sted søndag i Melbourne.

Sammen med sin fysiske træner landede han onsdag i Australien.

- Jeg har trænet meget mere, end jeg har gjort før. De andre år har jeg ikke trænet så hårdt, fordi jeg ikke har følt, at jeg havde brug for det. Derfor fortryder jeg lidt nu, at jeg ikke trænede så hårdt dengang. Det giver en fed energi i kroppen og noget overskud, siger danskeren til Ritzau.

Når han søndag tager hul på sæsonen i sin nye Haas-racer, så er det samtidig fjerde gang, at Magnussen stiller til start i Melbourne.

Det er et grandprix, hvor danskeren har opnået sin hidtil bedste præstation, da han i sin debutsæson i 2014 blev nummer to i sin McLaren-racer. Erfaringen gør da også, at danskeren føler sig fortrøstningsfuld.

- At få noget mere erfaring gør, at det føles hjemligt at være her. Det er en stor forskel. Der er så mange indtryk, som hjernen bliver belastet med. Det er anderledes nu, hvor man kender tingene.

Magnussen har underskrevet en toårig kontrakt med sit nye amerikanske Haas-team.

I sidste halvdel af 2016 brugte Magnussen mange kræfter på at spekulere over, hvilket team, der skulle køres for. Nu er både sæsonen i 2017 og 2018 på plads, og det skulle gerne give noget mere ro for den 24-årige dansker.

- Kontrakten gør, at man ikke skal tænke sig meget over det. Det gør, at jeg fokuserer bedre, og leverer det bedste jeg kan, siger Magnussen.

Den forsvarende verdensmester, Nico Rosberg, har stoppet karrieren, og derfor er tronen ledig, inden lamperne lyser grønt ved løbet i Melbourne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx