Af Ritzau - 07/11-16 06:39

Carolina og Cam Newton slider sig til vigtig sejr i NFLCarolina og Cam Newton slider sig til vigtig sejr i NFL

Efter en miserabel start på sæsonen er Carolina Panthers ved at finde melodien i NFL.

storybild

Carolina Panthers og Cam Newton, til højre, er på vej tilbage på sejrskurs. Med to sejre i træk er holdet ved at være en regulær udfordrer til de resterende hold i divisionen, og slutspillet ligner nu igen en mulighed efter en lang række nederlag tidligere på sæsonen. (Billede: Scanpix/Stephen Dunn)

Carolina Panthers, den ene af sidste sæsons Super Bowl-hold, har haft ualmindeligt svært ved at finde en formel, der kan give sejre i årets udgave af verdens bedste liga for amerikansk fodbold, NFL.

Efter at have startet sæsonen med fem nederlag og kun en enkelt sejr, er holdet nu tilsyneladende ved at finde sejrsmelodien. Søndag vandt Carolina sin anden kamp i træk ved at slå Los Angeles Rams med 13-10.

Sidste sæsons MVP (mest værdifulde spiller), Cam Newton, kastede 225 yards og et enkelt touchdown. Det var ikke overraskende rettet mod Newtons tro væbner, tight end Greg Olsen.

Dermed har Carolina Panthers nu tre sejre i otte kampe, og der er derfor stadig en mulighed for, at holdet kan ende i NFL's slutspil. Atlanta Falcons fører divisionen med seks sejre i ni kampe.

Sidste års anden finalist, Denver Broncos, led også et nederlag søndag.

I modstætning til Carolina startede Denver året godt. Holdet åbnede sæsonen med fire sejre, men de orange "heste" har siden tabt tre af de næste fem kampe.

Divisionsrivalen Oakland Raiders var også for stor en mundfuld søndag, og Denver måtte rejse hjem med et nederlag på 20-30.

Holdets unge quarterback Trevor Siemian var under konstant pres fra Oaklands forsvar, der blandt andet leverede to sacks og en interception.

Et andet hold med en nedadgående formkurve er Minnesota Vikings, der startede sæsonen med fem sejre og lynhurtigt strøg til tops som bookmakernes favorit til at vinde Super Bowl.

Men siden har holdet tabt tre kampe i træk, og divionsrivalen fra Detroit Lions gjorde krisen hos Minnesota værre, da de tildelte holdet sit første nederlag på det nye stadion i Minnesota, som blev indviet ved sæsonstart.

Matt Prater, Detroits kicker, placerede et 58-yard field goal mellem stængerne i de døende sekunder for at tvinge kampen ud i overtid.

Her kastede quarterback Matt Stafford et touchdown til Golden Tate, og så vandt Detroit kampen.

Minnesota Vikings og Detroit Lions ligger dermed næsten lige i divisionen. Minnesota topper med fem sejre for otte kampe, mens Detroit følger efter med fem sejre i ni kampe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Netbutik i hård modvind: Kunder på...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx