Af Ritzau - 06/10-16 18:17

Danskerne halter bagefter i traditionsrig golfturneringDanskerne halter bagefter i traditionsrig golfturnering

Joachim B. Hansen er på 26.-pladsen bedste dansker efter første runde af Alfred Dunhill Links Championship.

storybild

Thorbjørn Olesen vandt Alfred Dunhill Links Championship sidste år, men har fået en sløj start på sit titelforsvar. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Thorbjørn Olesen hentede en fornem sejr i sidste sæsons Alfred Dunhill Links Championship i Skotland, men det må betegnes som tvivlsomt, om det bliver til en ny dansk triumf i dette års udgave af golfturneringen.

Hele syv danske spillere er ellers til start, men ingen af dem har møvet sig ind i den absolutte top efter torsdagens første runde.

Joachim B. Hansen leverede en udmærket præstation på turneringens førstedag, hvor han blev bedste dansker, men hans runde i 70 slag rækker kun til en foreløbig placering som nummer 26.

Der er hele seks slag op til den førende spiller, svenskeren Alex Norén, der kun brugte 64 slag til at komme igennem de 18 huller.

Alfred Dunhill Links Championship bliver afviklet for 16. gang og er kendt for et usædvanligt turneringsformat med tre indledende runder, der afvikles på tre forskellige baner.

Spillerne skal på skift igennem Kingsbarns, Carnoustie og St. Andrews. Sidstnævnte er også vært for søndagens finalerunde.

Joachim B. Hansen spillede sin første runde på Kingsbarns, hvor han åbnede flot og var to under par efter de første seks huller.

Men der stoppede himmelflugten også for den 26-årige nordsjællænder, der på de resterende 12 huller blev noteret for to bogeys og to birdies og dermed sluttede i to slag under par.

Både Søren Kjeldsen og Lasse Jensen var et slag dårligere og er på en delt 44.-plads.

Thorbjørn Olesen skal finde et helt andet niveau i de kommende dage, hvis han skal gøre sig håb om at genvinde turneringen.

Olesen gik første runde på Carnoustie, hvor han brugte 73 slag svarende til et slag over par.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx