23/09-13 18:24

Formel 1-stjernes cykelprojekt er kollapsetFormel 1-stjernes cykelprojekt er kollapset

Det baskiske ProTour hold Euskaltel-Euskadi bliver ikke reddet af Formel 1-stjernen Fernando Alonso alligevel. Det skiver spanske medier mandag.

storybild

Det spanske ProTour hold Euskaltel-Euskadi, bliver måske alligevel nødt til at dreje nøglen om. (Billede: CLAUDIO GIOVANNINI)

Formel 1- stjernen Fernando Alonso kommer alligevel ikke til at overtage det lukningstruede baskiske cykelhold, Euskaltel-Euskadi.

Det meddelte baskerne mandag, efter at de sidste forhandlinger ikke kunne afsluttes.

- Vi kunne ikke blive enige om en definitiv aftale. Vi er nu forpligtet, desværre, til at vende tilbage til processen om en ordentlig og fornuftig lukning af dette projekt, skriver Euskaltel i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Formel 1-stjerne køber cykelhold

Fernando Alonso, der kører for Ferrari i motorsportens kongeklasse, har i flere år talt om, at han ville skabe et cykelhold, som kunne vinde Tour de France. Han er stor cykelfan.

Spanieren og dennes samarbejdspartnere ville købe holdets licens til World Touren og bygge det op om den tidligere olympiske mester Samuel Sánchez.

Allerede i 2009 sagde Fernando Alonso, at det var hans drøm at styre et cykelhold. Han kører selv så meget på cykel, som Formel 1-karrieren tillader det, og han er desuden god ven af Saxo-Tinkoff-kaptajnen Alberto Contador.


LÆS OGSÅ: Stort cykelhold drejer nøglen om

LÆS OGSÅ: Formel 1-stjerne køber cykelhold

LÆS OGSÅ: Stort cykelhold drejer nøglen om

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx