Af Bo Poulsen - 07/03-14 17:26

Arnesen om opsigelse: Jeg fulgte min families rådArnesen om opsigelse: Jeg fulgte min families råd

Frank Arnesen har nægtet at modtage penge for sin korte ansættelse i den ukrainske klub Metalist Kharkiv.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Det var efter samråd med sin bekymrede familie, at danske Frank Arnesen valgte at stoppe som sportsdirektør i den ukrainske klub Metalist Kharkiv efter kun godt en måned på posten.

Urolighederne, der først startede med oprøret mod præsident Viktor Janukovitj i Kijev og siden eskalerede med russiske soldaters landgang på den Ukraine-ejede halvø Krim, var blevet for meget for Arnesens familie.

Økonomisk kaos: Arnesens nye klub er tæt på bankerot
Økonomisk kaos: Arnesens nye klub er tæt på bankerot

- Efter de voldsomme demonstrationer i Kijev blev min familie meget urolig, og derfor holdt vi først et familieråd i London og derefter i Eindhoven.

- Min familie var meget utrygge ved situationen, og derfor bad de mig om at stoppe i Kharkiv, fortæller Frank Arnesen til Ekstra Bladet.

Og Arnesen, der tidligere har været sportsdirektør i vesteuropæiske storklubber som Tottenham, Hamburger SV, Chelsea og PSV Eindhoven, besluttede sig for at følge familiens råd og fløj for en uge siden til Ukraine for at indlevere sin opsigelse til klubbens vicepræsident, Sergiy Volik.

- Ham har jeg hele tiden haft et rigtigt godt forhold til, og han viste stor forståelse for min situation. Vores samtaler foregik stille og roligt, og jeg har kun positivt at sige om både ham og om forholdene i klubben.

Frank Arnesen har fået topjob i Ukraine
Frank Arnesen har fået topjob i Ukraine

- Men fodbolden blev ligesom skubbet til side på grund af alt det, der skete i landet, og både spillere og de ansatte var også meget anspændte.

- Jeg sagde til Sergiy Volik, som talte fint engelsk, at jeg gerne ville fritstilles straks, og at jeg ikke ville have penge for den måned, jeg havde været i klubben, siger Frank Arnesen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx