Af Ritzau - 08/01-17 23:01

Gudmundssons videomaraton afgør spillernes VM-fremtidGudmundssons videomaraton afgør spillernes VM-fremtid

Gudmundur Gudmundsson skal bruge hele natten på at se video, inden han udtager sin VM-trup mandag eftermiddag.

storybild

Gudmundur Gudmundsson skal sortere tre spillere fra sin trup, der lige nu tæller 19 mand. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Der venter et halvt døgn foran tv-skærmen for håndboldlandstræner Gudmundur Gudmundsson, der mandag eftermiddag vil udtage sin endelige trup til VM i Frankrig.

Landstræneren varsler, at han vil gennemgå søndagens 34-26-sejr over Island i alle detaljer, og spillernes præstationer i den kamp kan komme til at betyde, om de får plads på flyet til Paris på onsdag.

- Jeg kommer til at se på denne kamp hele natten, siger Gudmundur Gudmundsson, der afviser, at han allerede har taget sin beslutning.

- Men jeg er kommet meget langt, og det handler vel om én til to spillere, jeg er i tvivl om, lyder det.

Mod islændingene måtte stregspilleren Simon Hald nøjes med få minutter på banen, mens højrebacken Niclas Kirkeløkke måtte nøjes med et kvarter.

- Jeg ser både på præstationen mod Island og på de andre kampe. Jeg mener, jeg har givet alle spillere en fair chance, og det har været vigtigt for mig at gøre det på den måde.

- Selvfølgelig kunne ikke alle få den samme spilletid, men jeg må bare kigge på, hvordan de har præsteret, når de har været på banen, siger Gudmundur Gudmundsson.

Tre mand skal sorteres fra den trup, der lige nu tæller 19 spillere. Gudmundsson åbner dog for at tage 17 spillere med til Frankrig, så han hele tiden har en mand i reserve.

- Det er noget, vi har i baghovedet. Det ville give mulighed for at skifte hurtigt ud i truppen. Så har vi spilleren med i hele processen, og det kan være vigtigt, siger han.

Landstræneren er svært begejstret for det spil, hans hold viste i første halvleg mod islændingene, der ved halvtid var bagud 11-19 i en dansk håndboldopvisning.

- Når vi løfter tempoet i angrebsspillet og spiller, som vi i perioder gjorde mod Egypten og Island, så er vi på OL-niveau, siger Gudmundur Gudmundsson.

Håndboldherrerne rejser til Paris på onsdag og åbner VM fredag aften mod Argentina.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Laudrup så Wozniacki spille:...
bt.dk
Stod bag kæmpe OL-sensation: Derfor...
bt.dk
Lastbil brager direkte ind i 10-årig...
bt.dk
Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx