Af Ritzau - 23/04-17 19:03

Hjulmand ærgrer sig over nederlag efter stor præstationHjulmand ærgrer sig over nederlag efter stor præstation

Kasper Hjulmand er trods nederlaget til Brøndby stolt af, at de blågule kom til Farum med stor respekt.

storybild

Kasper Hjulmand ærgrede sig over, at det gode spil mod Brøndby ikke kastede point af sig. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

FC Nordsjælland vandt klart statistikken over store chancer, da holdet hjemme mødte Brøndby i Alka Superligaens mesterskabsspil.

Ind ville bolden dog ikke, og så løb Brøndby med en sejr på 1-0. Men trods nederlaget kunne træner Kasper Hjulmand tage meget med fra opgøret.

- Jeg synes, vi spillede en af vores bedste kampe i år. Det er en præstation i sig selv at kunne få Brøndby til at reagere på alt det, vi gjorde, og få dem til at ønske at tage tempoet ud af kampen, siger Hjulmand.

- Efter tyve minutter stillede de sig tilbage og spillede med to flade firekæder, for de skulle lige komme sig lidt. Det sker ikke særlig tit.

- Det var os, der pressede på, og jeg er stolt af, at vi skabte så mange chancer, og at det var os, der dikterede kampen. Det kan jeg være glad for og tage med, siger Hjulmand.

At Brøndby på den måde var tvunget til at reagere på det, FC Nordsjælland kom med, fortæller ifølge Hjulmand noget om hans holds kvaliteter.

- Fra start kunne man se, at de havde indstillet sig meget på os. De ville ikke efterlade deres to stoppere alene med vores angribere, og derfor holdt de deres ene back tilbage, siger Hjulmand.

- Det gør de ellers aldrig. Så det siger noget om, at vores spil er på et højt niveau, når Brøndby, der ellers kan spille frit, må reagere på det, vi gør.

Trods nederlaget har Kasper Hjulmands unge mandskab stadig gode muligheder i kampen om Superligaens bronzemedaljer.

- Vi vil gerne have noget metal ud af det, når vi har muligheden for det. Så vi er kortsigtede, når vi prøver at jagte det, siger Hjulmand.

- Men samtidig drejer det her projekt sig om at tage kvalitet med fra kamp til kamp og fra sæson til sæson. Det her projekt er kun et år og fire måneder gammelt.

- Alle har fra starten sagt, at man ikke kan vinde noget med unge spillere. Det kan vi gøre noget ved, siger træneren.

FC Nordsjælland er nummer fem i mesterskabsspillet, men der er blot et enkelt point op til Lyngby på tredjepladsen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tæt på knockout: Patrick Nielsen...
bt.dk
OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Søren Gade klar til træde tilbage:...
bt.dk
Dansk rejseselskab bløder: Taber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx