Af - 24/03-14 08:54; Opdateret: 24/03-14 09:39

Peter Bonde: - Eriksen er blevet STØRREPeter Bonde: - Eriksen er blevet STØRRE

Ding-ding-ding. Christian Eriksen ramte søndag sit foreløbige topniveau i England, da han stod bag et stort Tottenham-comeback.

Bildstrecke im Grossformat »

En af de bedste spillere, Tottenham har købt. Nogensinde.

Christian Eriksen ramte søndag sit foreløbige Premier League-klimaks, da han (ja ja, næsten) egenhændigt vendte 0-2 mod Southampton til en 3-2-sejr: Med to mål og en assist.

Utilfreds Eriksen: Jeg skulle have scoret hattrick
Utilfreds Eriksen: Jeg skulle have scoret hattrick

Det fik Tottenham-manager Tim Sherwood til at give sin 22-årige dansker det indledende stempel – og:

- Han laver ikke bare assists, han scorer også, og han påvirker fodboldkampe. Og så er han stadig ung, kun en baby i fodboldmæssig forstand, lød ordene fra Tim Sherwood.

Eriksen redder Tottenham: To mål og en assist
Eriksen redder Tottenham: To mål og en assist

Christian Eriksen er kun i gang med sin første sæson i England. Han har lavet fem liga-mål, også direkte på frispark, og haft næstsidste fod på en håndfuld Tottenham-scoringer – men hvor ligger han blandt de bedste Premier League-spillere?

Landsholdets assistent-træner Peter Bonde:

Tottenham-legende kritiserer Eriksen-køb
Tottenham-legende kritiserer Eriksen-køb

- Det er svært at sammenligne, men vi kan konstatere, at vi har en landsholdsspiller, der spiller for sin klub på højt niveau. Vi glæder os over, at han præsterer, som han blandt andet gør i dag (i går, red.). Det er ikke hver uge, at vi ser så gode præstationer af vores landsholdsspillere, siger Peter Bonde til mx.dk.

Han mener, at Christian Eriksen har bygget sin karriere fornuftigt op. Efter at have 'fået bygget på stille og roligt' i Ajax.

Eriksen får comeback mod portugisisk tophold
Eriksen får comeback mod portugisisk tophold

- Nu er han i liga med mere fart og mere fysik. Han skulle lige bruge lidt tid i starten, men han har taget tempoet og fysikken til sig. Han er gået ind på Premier Leagues præmisser. Han er rent fysisk blevet stærkere, siger Peter Bonde.

Ja ja, men når jeg lige stiller mig op ved siden af ham, så virker han jo ikke som den største …?
- Hvis du ser nogle billeder af hvordan han så ud for to år siden og så sammenligner med nu, så er han blevet noget større. Der er lagt nogle kilo på i styrkerummet, uden, at det er gået ud over hans teknik og hurtighed. Han ER større, men derfor skal han stadig vænne sig til at agere på et nyt niveau, siger Peter Bonde.

Eriksen igen smidt på Tottenhams bænk
Eriksen igen smidt på Tottenhams bænk

Den assisterende landstræner mener dog stadig, at der er ting at forbedre for danskeren.

- Han skal stadig udvikle sig, han er stadig en ung mand, og der er stadig noget at bygge på. Og han skal være konstant og ikke falde ud af kampene, men vi er alle enige om, at han er en rigtig dygtig landsholdsspiller, som vi er glade for, at vi har på vores landshold, siger Peter Bonde.

LÆS OGSÅ: Chelsea ydmyger Arsenal og gør Wengers jubilæum til et mareridt

LÆS OGSÅ: Øhhh hvad?: Bendtner vil fordoble sin løn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx