Af - 18/02-16 09:59

FCM-fanformand: Stor tro på miraklet mod UnitedFCM-fanformand: Stor tro på miraklet mod United

Selv om FC Midtjylland skal op imod mægtige Manchester United, er der en tro på miraklet, siger fanformanden i FCM's fanklub.

Bildstrecke im Grossformat »

Der venter på papiret FC Midtjylland en yderst vanskelig opgave, når Manchester United besøger MCH Arena i Europa League her til aften. Alligevel fortæller formanden for fanklubben Black Wolves, Thomas Brink Mikkelsen, at mange tror på, at byens hold kan gøre det umulige.

Jess Thorup vil have spænding på Old Trafford
Jess Thorup vil have spænding på Old Trafford

De danske mestre er på papiret voldsomt undertippet i forhold til det engelske storhold, men alligevel er det Thomas Brink Mikkelsens opfattelse, at der hos en stor del af indbyggerne i Herning er en tro på, at FCM kan skabe miraklet.

- Det er der faktisk. Det kan godt være, det er blåøjet optimisme, men alle er enige om, at det er det bedste tidspunkt at møde United på. Vi har jo aldrig tabt i England, så vi vil gerne have et fornuftigt resultat med fra Herning, siger han til metroxpress.

Fanformanden mener, at der har været noget helt specielt over stemningen i byen de seneste dage, og der er ingen tvivl om, at det ikke bare er en helt almindelig kamp for de danske mestre.

- Man kan mærke, at byen summer. Nu er det lige om lidt, og alle glæder sig helt vildt. Da United-spillerne ankom, stod der masser af mennesker i frostvejr og ventede på, at de skulle komme, og sådan plejer det altså ikke ligefrem at være, forklarer han.

United-møde har givet midtjyder smil til vintertræningen
United-møde har givet midtjyder smil til vintertræningen

Thomas Brink Mikkelsen erkender dog, at det kan blive et problem, at Superligaen har har holdt pause siden december.

- Spørgsmålet er, hvor højt oppe i tempo man kan være efter at have ligget stille i to måneder. Det er egentlig min største frygt. At vi ikke helt er dér, hvor vi skal være, siger han.

Black Wolves-formanden bekræfter desuden, at der er planlagt en tifo til aftenens brag. Hvordan den kommer til at se ud, kan du se i aften, når midtjyderne byder David De Gea, Anthony Martial og co. op til dans klokken 19.

United-fans: FC Midtjyllands billetpriser er skamløse
United-fans: FC Midtjyllands billetpriser er skamløse

FCM-boss afviser kritikken: Billetpriserne er fair
FCM-boss afviser kritikken: Billetpriserne er fair

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx