Af - 21/01-15 07:43

Mikkel Hansen: Kan ikke regne med andenpladsenMikkel Hansen: Kan ikke regne med andenpladsen

Førstepladsen i gruppe d er langt væk for Danmark. Men selv ikke andenpladsen er tæt på at være i hus, mener Mikkel Hansen.

storybild

Mikkel Hansen gik i gulvet mod Tyskland. (Billede: Poulsen Lars)

Det uafgjorte resultat tirsdag aften betyder, at Tyskland med meget stor sandsynlighed ender på førstepladsen i gruppe d. De skal bare lige slå Argentina og Saudi-Arabien.

Verdammt! Tyske tonsere holdt Danmark fra sejr
Verdammt! Tyske tonsere holdt Danmark fra sejr

Så Danmark må nøjes med at sigte efter en andenplads - men også den er langt væk på nuværende tidspunkt, mener Mikkel Hansen.

- Begynder vi at regne med, at vi har en andenplads, så er der problemer. Er man der ikke 100 procent til hver kamp, jamen så taber man. Og specielt fra nu af, hvor vi kun møder rigtig, rigtig god modstand, sagde venstrebacken efter gårsdagens kamp.

Dansk VM-topscorer: Vi ramte ikke topniveauet
Dansk VM-topscorer: Vi ramte ikke topniveauet

- For os handler det nu om at kigge på, hvad vi kan gøre bedre og koncentrere os om næste kamp. For jeg tror allerede vi har set, at hvis vi begynder at se for langt frem i turneringen, så kommer vi i problemer, siger Mikkel Hansen med henvisning til den kolde spand vand, Argentina gav danskerne i hovedet til åbningskampen, der også endte uafgjort.

Hvis Danmark vinder de to sidste kampe - mod Rusland i morgen og Polen på lørdag - så er andenpladsen i hus. Førstepladsen kan også stadig nås, men det kræver, at Tyskland samtidigt taber en kamp - eller spiller en mere uafgjort og ender med en dårligere samlet målscore end Danmark.

Unhappy: Pharell Williams slukker for TV2-håndbold
Unhappy: Pharell Williams slukker for TV2-håndbold

For en god ordens skyld skal det også lige nævnes, at tredje- og fjerdepladsen også sikrer videre avancement fra gruppen. Men jo længere nede, holdene ender, jo hårdere bliver modstanderen i næste runde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx