Af - 03/06-17 14:10

Ny video af Tiger Woods afslører: Er tydeligt påvirket ved alkoholtestNy video af Tiger Woods afslører: Er tydeligt påvirket ved alkoholtest

Tiger Woods er i disse dage det helt store samtaleemne i golfverdenen, efter han mandag blev anholdt, da politiet fandt ham sovende og holdende ved vejsiden i hjembyen Jupiter.

Ifølge det lokale medie Palm Beach Post, der har fået fat i politirapporten, fortalte Tiger Woods over for politiet, at han havde taget fire receptpligtige medikamenter, som han har adgang til. Oprindeligt troede politiet, at han var alkoholpåvirket, men test viste, at det ikke var tilfældet.

For få dage siden dukkede så en video af anholdelsen op, og nu er en ny optagelse fra politistationen så ude i offenlighedens søgelys. Og den viser, hvordan en tydeligt påvirket Tiger Woods, der har svært ved at fokusere, bliver alkoholtestet.

Tiger Woods undskylder efter at have kørt påvirket
Tiger Woods undskylder efter at have kørt påvirket

I videoen bliver betjenten blandt andet nødt til at fløjte af Tiger Woods for at få hans opmærsomhed, og hun må også hjælpe ham tilbage på en stol, da han er færdig med at puste i alkometeret.

Senere i en officiel udmelding har Tiger Woods også understreget, at han ikke var beruset, da han blev fundet af politiet.

Politiet mistænker Tiger Woods for spritkørsel
Politiet mistænker Tiger Woods for spritkørsel

»Jeg forstår alvoren af, hvad jeg har gjort, og tager ansvar for mine handlinger. Jeg ønsker, at offentligheden skal vide, at der ikke var alkohol involveret.bHvad der skete, var en uventet reaktion på indtag af receptpligtig medicin. Jeg indså ikke, at en blanding af medicin ville påvirke mig så kraftigt,« har Tiger Woods sagt i en pressemedelelse.

Golfspilleren er i øjeblikket inaktiv på grund af rygproblemer. Han skal i retten 5. juli.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx