Af - 19/10-16 21:13; Opdateret: 19/10-16 21:40

Udmattet Wozzy tilset af læge - overvejer afbudUdmattet Wozzy tilset af læge - overvejer afbud

Slidt Caroline Wozniacki kan være færdig i Luxembourg Open - trods sejr. Usikkert om hun bliver klar til kvartfinale, lyder det.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen i Luxembourg Open, men er tæt på et afbud.

Midt i Caroline Wozniackis månedlange optur kan der være dårligt nyt på vej.

Efter dagens flotte sejr i tre sæt i 2. runde af Luxembourg Open over Wimbledon-finalisten Sabine Lisicki er det usikkert, om den danske tennisdarling stiller til kamp i torsdagens kvartfinale.

Her venter rumænske Monica Niculescu.

Her er Caroline Wozniackis taktik til tysker-møde
Her er Caroline Wozniackis taktik til tysker-møde

- Hun kaster op lige i øjeblikket, og som det ser ud lige nu, spiller hun ikke kvartfinale i morgen, fortæller hendes far og træner, Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at Wozniacki blev dårlig under kampen og er blevet tilset af en læge, der siger, at det er en virus.

Samme melding kommer DR’s tenniskommentator Per Vinkel med.

- Wozniacki måtte melde fra til det obligatoriske pressemøde efter kampen, da hun ikke var i stand til at møde op på grund af maveproblemer, fortæller Per Vinkel til DR Sporten.

Wozzy slår tidligere Wimbledon-finalist i tæt kamp
Wozzy slår tidligere Wimbledon-finalist i tæt kamp

- Hun bliver tilset af en læge i øjeblikket, og er indtil videre usikker på, om hun stiller op til torsdagens kvartfinale. Det er, hvad jeg lige nu hører fra Wozniacki-lejren, siger Per Vinkel til DR Sporten.

Som Metroxpress har beskrev i onsdagens avis, så har Wozniacki haft et vildt program dette efterår. Her har hun vadet i succes med turneringssejre i Østen i Hong Kong Open og Pan Pacific Open.

Caroline Wozniacki slider amerikaner op i Luxembourg
Caroline Wozniacki slider amerikaner op i Luxembourg

Men det har kostet hårdt på kræfterne, da succesen har betydet et minimum af hvile mellem turneringerne.

- Men det har også været fem hårde uger, og måske skulle sådan noget komme på et tidspunkt. Nu ser vi, hvordan Caroline har det i morgen, hvor hun først skal spille klokken 18, og så tager vi endelig stilling til, om hun kan spille, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.


LÆS OGSÅ: Vejen banet for tredje Wozzy-optur på en måned

LÆS OGSÅ: Se forskellene: Så stort er Caroline Wozniackis comeback

LÆS OGSÅ: Træt Wozniacki: Nu mangler jeg bare en grand slam-titel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx