Af Ritzau - 16/10-16 18:51

Hjulmand: Ikke meget dårligere end holdene i top-seksHjulmand: Ikke meget dårligere end holdene i top-seks

Kasper Hjulmand ser ikke sit FC Nordsjælland-hold som meget dårligere end de hold, der er i top-seks i ligaen.

storybild

FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, erkender, at der skal hentes sejre i ligaen. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Med 1-1 hjemme mod Brøndby kom FC Nordsjælland på 13 point efter lige så mange kampe i Alka Superligaen.

Det betyder, at halvdelen af grundspillet er afsluttet, og pointhøsten rækker for Kasper Hjulmands tropper til en niendeplads. Der er syv point op til top seks, der giver adgang til mesterskabsslutspillet i foråret.

- Vi føler os ikke meget dårligere end dem, der ligger i top-seks. På ingen måder. Men vi har desværre fået et pointefterslæb, hvilket er lidt ærgerligt.

- Der er langt op til top-seks, men vi må tage det, som det kommer. Vi må klemme ballerne sammen og få nogle sejre og så se, hvad der sker. Jeg arbejder ikke med målsætninger på den måde, for jeg kan ikke forstå det, siger Kasper Hjulmand.

Han mener, at en række kampe tidligere på sæsonen kunne have givet flere point.

- Superligaen er mega tæt, og vi kunne let have fundet seks-syv point mere i de kampe, vi har spillet. Men det kan alle trænere, siger Hjulmand.

Anfører Andreas Maxsø glæder sig over, at FC Nordsjælland på det seneste er kommet ind i en god stime med fire kampe på stribe uden nederlag, men placeringen i den dårligste halvdel af ligaen nager ham.

- Jeg kan ikke være tilfreds med, at vi ligger nede i bunden. Men med den periode, vi var inde i, med en masse tabte kampe kan jeg sagtens være tilfreds med, at vi nu har fået det vendt, siger Maxsø.

- Vi skal til at have nogle sejre, så vi kan komme til at kigge opad i tabellen. Vi har heldigvis fået stabiliteten i spillet, så grundstenene er der for at hente point.

Seks af FC Nordsjællands 13 point hidtil i sæsonen er hentet i de seneste fire kampe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx