Lokal journalist tror på Bendtner: Afskriv ham ikke!Lokal journalist tror på Bendtner: Afskriv ham ikke!

Nicklas Bendtner bør ikke afskrives i Nottingham Forest endnu, mener den lokale journalist Paul Taylor og fodboldeksperten Jan Kalborg.

Bildstrecke im Grossformat »
Nicklas Bendtner i aktion for Nottingham Forrest, som han skrev kontrakt med i august 2016. Nicklas Bendtner har haft en noget turbulent karriere, og er kommet langt, siden han som ung løb rundt på banerne i den lokale klub, Tårnby Boldklub. En ung dansk angriber med stjernetendenser fra start. Her fejres et mål for Arsenal, som han kom til som 16-årig. Det har aldrig været et problem for Bendtner at være med på moden. Her er han fint klædt på i street wear, da han var udlejet fra Arsenal til Birmingham. Nicklas Bendtner har altid været en stor profil for det danske landshold, som han fik debut for som 18-årig i 2006. Her ses han med landsholdskollegaerne William Kvist, Simon Poulsen og Jakob Poulsen. Nicklas Bendtners altid arrogante charme har også gjort indtryk på det modsatte køn. Her på forsiden af Elle Magazine med baronesse Caroline Fleming, som han dannede par med i et par år. Sammen med Caroline Fleming har Nicklas Bendter også sønnen Nicholas, der blev født i 2010. Nicklas Bendtner skiftede i 2011 i jagten på spilletid Arsenal ud med ligarivalerne fra Sunderland. Her blev det til 8 mål i 28 kampe. Nicklas Bendtner var i sæsonen 2011/2012 flittigt scorende for landsholdet. Det blev til 8 mål på landsholdet i den sæson. På deadline-dagen i transfervinduet i 2012 skiftede Bendtner til Juventus på en lejeaftale. Det blev til 9 kampe for klubben, og et mesterskab - dog uden at han kom på måltavlen i hele sæsonen. I 2014 skiftede Nicklas Bendter på en fri transfer til VFL Wolfsburg på en 3-årig kontrakt. Efter 3 mål i 31 kampe, blev hans kontrakt i 2016 ophævet efter et ophold, der bød på flere halv-uheldige episoder udenfor banen - som for eksempel, da han lagde et foto af sig selv og en Mercedes op på instagram. Som logoet på trøjen antyder, så var det ikke så smart. Gennem årene har Nicklas Bendtner haft et on/off forhold til skuespillerinden Julie Zangenberg. Her ses de på den røde løber til Robert Prisen, 2016. Livet uden klub i foråret 2016 har gjort svært for Bendtner, der blev droppet på landsholdet af den nye landstræner Åge Hareide. I stedet brugte han tiden på at træne med i FC København. Det blev aldrig til en kontrakt med FC København, men Nicklas Bendtner har alligevel fået besøgt Telia Parken. Her ses han med en kvindelig ledsagerske til Justin Bieber koncerten i oktober 2016. Efter 5 måneder uden klub kom forløsningen endelig for Bendtner, der skrev kontrakt med Nottingham Forrest den 7. september 2016. Godt 20 dage efter scorede han sit første mål for klubben. Er der håb forude for Bendtner om en mulig tilbagevenden til landsholdet?

Siden skiftet til Nottingham Forest i september er det blot blevet til to mål i 16 kampe for Nicklas Bendtner, der i de seneste tre ligakampe er startet på bænken for det kriseramte Championship-hold, der ligger nummer 19.

Nottingham Forest fyrer Bendtners boss
Nottingham Forest fyrer Bendtners boss

Men selv om den 29-årige dansker endnu ikke har slået til i den næstbedste engelske række, kan han stadig blive en succes, mener journalist hos Nottingham Post Paul Taylor, der følger klubben tæt.

- Han har ikke sat det store positive aftryk, som alle håbede, men jeg afskriver ham ikke endnu. Lørdag kom han ind og spillede en stor rolle i defensiven. Og han kan sagtens gøre en forskel i resten af sæsonen, siger han og tilføjer:

- Det kan godt være, han ikke har præsteret som folk havde håbet, men jeg synes ikke, han har været forfærdeligt dårlig.

Bendtner og co. må strække våben i undertal mod tophold
Bendtner og co. må strække våben i undertal mod tophold

DR Sportens fodboldekspert Jan Kalborg mener heller ikke, det er for sent for Bendtner at slå igennem i klubben – og dermed blive aktuel for landsholdet igen. Men det kræver først og fremmest, at han genfinder målfarligheden.

- Han har ikke formået at tage et skridt fremad i Nottingham Forest, der gør, at man kan regne med ham i startopstillingen, og det er bekymrende. Han befinder sig i en kritisk periode i sin karriere, og han kan godt være på vej ud i glemslen landsholdsmæssigt, siger han og fortsætter:

- Men han har kvaliteterne i sig. Hvis han begynder at score mål og rammer en gylden stime, vil han i den grad blive landsholdsaktuel igen.

Stor vurdering: Denne danske stjerne har skuffet mest
Stor vurdering: Denne danske stjerne har skuffet mest

Bendtner scorer i lokalderby - men i den forkerte ende
Bendtner scorer i lokalderby - men i den forkerte ende

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Populær radiovært vender tilbage...
bt.dk
Kongehuset: Derfor var Fritz Schur...
bt.dk
Nadia Shila: Jeg har ændret mig som mor
bt.dk
For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx