Af Ritzau - 13/03-17 13:55

Grimasse i CL-kollaps afføder kritik af Arsenal-stjerneGrimasse i CL-kollaps afføder kritik af Arsenal-stjerne

Arsenal-målmand Petr Cech forsvarer holdkammeraten Alexis Sánchez, der beskyldes for at grine under CL-nedtur.

storybild

Alexis Sánchez blev pillet ud på bænken, da Arsenal forleden tabte 1-5 til Bayern München i ottendedelsfinalen i Champions League. Her lavede chileneren en grimasse, som flere medier har tolket som et grin. (Arkivfoto). (Billede: Reuters/John Sibley)

Bayern München sendte i sidste uge Arsenal ud af Champions League med et ydmygende nederlag i London.

Arsenal-stjernen Alexis Sánchez blev udskiftet efter 73 minutter og blev senere fotograferet på bænken med et muligt grin om munden ved siden af målmand Petr Cech.

Flere Arsenal-fans og britiske medier har spekuleret i, at Sanchez fandt morskab i de mange mål, der blev scoret mod London-klubben i 1-5-nederlaget.

Det afvises af Petr Cech, der er helt sikker på, at den chilenske holdkammerat var påvirket af nedturen.

- Det var skidt, og som jeg så ham, så han også bedrøvet ud, siger målmanden.

- Jeg mener, at det er mangel på respekt overfor spilleren. Man kan tage et foto, så kan man tolke det på den måde, man ønsker. Uheldigvis.

- Vi spillere ved nøjagtig, hvad han sagde, og vi ved, at han havde det skidt og var skuffet ligesom alle os andre, siger han.

Arsenal tabte både ude- og hjemmekampen med 1-5 til Bayern München, der dermed er videre til kvartfinalerne i Champions League.

Alexis Sánchez' fremtid i Arsenal er i øjeblikket usikker. Chilenerens kontrakt udløber i sommeren 2018, og det er endnu uvist, om London-klubben kan overtale Sanchez til at blive.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx