11/05-14 09:28

Giggs satser på mirakel i sidste spillerundeGiggs satser på mirakel i sidste spillerunde

Manchester United-manageren har stadig ambitioner om europæisk fodbold, men det kræver hjælp udefra.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Den snart forgangne sæson vil stå tilbage som Manchester Uniteds dårligste i flere årtier, og alt tyder på, at klubben misser kvalifikationen til europæisk fodbold i den kommende sæson.

Nu erkender Louis van Gaal: Jeg vil være United-manager
Nu erkender Louis van Gaal: Jeg vil være United-manager

Men den midlertidige manager Ryan Giggs klamrer sig til det spinkle håb om at realisere europæisk deltagelse til efteråret.

United ligger nummer syv inden søndagens sidste spillerunde, men behøver en sjetteplads. Det kræver, at United selv vinder på udebane mod Southampton, mens den aktuelle nummer seks, Tottenham, taber hjemme til Aston Villa. I det tilfælde presser United sig foran i kraft af en bedre målscore.

- Jeg fastholder mit standpunkt, at vi vil i Europa. Det var det skuffende ved at tabe til Sunderland (i sidste weekend, red). Vi havde lige set Tottenham tabe, så vil ville have haft det i egne hænder, siger Ryan Giggs ifølge AFP.

United-manager har sat sig selv på bænken
United-manager har sat sig selv på bænken

Han koncentrerer sig fuldt ud om sæsonens sidste kamp og tager først derefter stilling til, om han fortsætter som spiller i næste sæson.

- Jeg tager på ferie, så snart sæsonen slutter og diskuterer med familie og venner, hvad der nu skal ske, siger den 40-årige waliser.

Giggs indkasserer første nederlag som United-manager
Giggs indkasserer første nederlag som United-manager

Han har ageret spillende manager, siden David Moyes blev fyret i april. Til den nye sæson kommer en permanent manager. Britiske medier forventer, at hollænderen Louis van Gaal bliver præsenteret som manager i den kommende uge.


/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
Fastfoodgigant i kæmpekrise: Nu...
bt.dk
Prins Henriks ønske: Overraskede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx