Af - 27/11-16 21:33

Zorniger: - Vigtigt med en modreaktionZorniger: - Vigtigt med en modreaktion

Brøndby kom tilbage på sejrskurs med en 3-1-sejr over Silkeborg. En vigtig sejr af to grunde, mener de blågules træner, Alexander Zorniger.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter et skuffende nederlag til OB i sidste weekend kom Brøndby tilbage på sejrskurs med en sikker 3-1-sejr over Silkeborg her til aften.

De tre point luner for Brøndby på Superligaens andenplads, fortæller træner Alexander Zorniger – ikke bare fordi holdet skulle revanchere sidste weekends nederlag, men også fordi der nu er tre point ned til forfølgerne Randers.

- Det var vigtigt i dag, fordi Randers tabte deres kamp, så vi havde chancen for at komme tre point foran dem. Det var også vigtigt, at vi viste en reaktion efter kampen i Odense, og det synes jeg især, vi gjorde i første halvleg, siger Zorniger.

Efter en Brøndby-føring på 1-0 i pausen kom Silkeborg tilbage på 1-1, men hjemmeholdet kom hurtigt igen og lukkede kampen med to hurtige mål. Og det var fortjent nok, at Brøndby løb med sejren, mener Silkeborg-træner Peter Sørensen.

- Vi må anerkende, at Brøndby er vanskelige at spille imod, og at de er en hård nød at knække – især her. Vi spiller hæderligt, men det var ikke godt nok. Brøndby var bedst, sagde Peter Sørensen.

Kampens flotteste blev mål blev scoret af Brøndbys Kamil Wilczek, der knaldede bolden ind til 3-1 via overliggeren fra distancen – et mål, polakken selv kalder sit flotteste i Brøndby-trøjen.

- Det var et smukt mål. Men det vigtigste er, at jeg scorer – og så er det ikke så vigtigt hvordan, siger Wilczek, der nu er oppe på ti ligamål i denne sæson - ét færre end angrebskollegaen Teemu Pukki, der scorede til 2-1 i dag, og som nu er delt topscorer i Superligaen.

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde bragede ind i køreskolen, da...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx