Af - 17/03-16 14:06; Opdateret: 17/03-16 14:29

United-stjerne dummer sig: kan du se, hvad der er galt?United-stjerne dummer sig: kan du se, hvad der er galt?

Ups! Wayne Rooney er kommet i knibe på de sociale medier efter en Instagram-bummert af de større.

Bildstrecke im Grossformat »
Vi starter nede fra: Med en omsætning, der svarer til lige under to milliarder danske kroner, er AC Milan den fattigste klub i top 10. Så nytter det ikke, at præsidenten er selveste Silvio Berlusconi - her byder han i øvrigt klubbens nye træner, Clarence Seedorf, velkommen. 'Den gamle dame', Juventus, sniger sig op på den gode side af to milliarder kroner. Det rækker til en niendeplads og den ærefulde titel som Italiens rigeste klub. Nicklas Bendtner, som her bliver lykønsket af holdkammeraterne efter en scoring spiller i klodens 8.-rigeste klub. Chelseas ejer Roman Abramovich er årsagen til, at London-klubben er nummer syv på listen over de rigeste klubber. De blå fra Manchester jubler over, at der er stadig er råd til lønnen... Zlatan Ibrahimovic og hans franske klub mangler lige lidt håndører for at runder de tre milliarder. Der er krise på banen - og det mærkes også på pengepungen. Fjerdepladsen på årets liste er således den ringeste placering for klubben. Præmiebonussen for at vinde Champions League - og alle de andre turneringer, som Bayern München deltog i sidste sæson - har skudt klubben op i pengenes top 3. Lionel Messi er vant til at vinde, så han ser lidt mellemfornøjet ud over Barcelonas andenplads på pengelisten. Ligesom ved afstemningen om årets Ballon d'Or, blev argentineren slået af.... Cristiano Ronaldo jubler, og han har god grund til det. Han spiller nemlig i verdens rigeste klub. (Og han vandt Ballon d'Or, og han er topscorer i La Liga.)

Wayne Rooney har lavet en stor brøler på de sociale medier.

Han gjorde det i bedste mening. Men Wayne Rooney kom galt afsted, da han ville hylde den irske nationaldag, St. Patricks Day, som er i dag.

I den forbindelse smed Manchester United-stjernen et billede op på sin Instagram-profil, hvor han fejrer et mesterskab sammen med sine tidligere irske holdkammerater i United, Johnny Evans og John O'Shea.

Giggs: United kan tage fjerdeplads og CL-kvalifikation
Giggs: United kan tage fjerdeplads og CL-kvalifikation

Billedet kan ses herunder. Den skarpe læser vil opdage, at der er noget helt galt. Ikke så meget med motivet - søde ser de ud, de glade United-stjerner - men med den medfølgende tekst.

Det var der i hvert fald mange, der gjorde på de sociale medier, hvor Rooney efterfølgende er blevet drillet. Kan du finde fejlen? Svaret er under billedet.

#TBT - Celebrating with my mates. Happy St Patrick's Day 👍🏼🍀🇮🇪

Et billede slået op af Wayne Rooney (@waynerooney) den


Det er flaget, den er gal med. Rooney har forvekslet Irlands grøn-hvide-orange-flag med Elfenbenskystens orange-hvide-grønne ditto.

LÆS OGSÅ: Trods ny sejr nægter Leicester-boss stadig titeltanker

LÆS OGSÅ: Japansk saksespark bringer Leicester tættere på guldet

LÆS OGSÅ: Zlatan: Jeg er nok ikke i PSG næste sæson

LÆS OGSÅ: Pochettino roser målfarlig duo efter vigtig sejr

LÆS OGSÅ: Kane sender Tottenham ud af skidt periode med to mål

LÆS OGSÅ: Sir Alex: Leicester vinder mesterskabet i sikker stil

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx