10/07-17 10:13

Amerikansk Wimbledonfavorit: Wozniacki er kompletAmerikansk Wimbledonfavorit: Wozniacki er komplet

London. Hun er ganske vist blot seedet som nummer 24 i turneringen, men når Wimbledon mandag går ind i sin anden uge, er amerikaneren Coco Vandeweghe bookmakernes næstfavorit til at gå hele vejen i London.

storybild

Det er tredje år i træk, hun når til turneringens anden uge, men hidtil er hun ikke nået længere end til kvartfinalen.

Tre solide kampe, hvor hun ikke har afgivet sæt, giver forhåbninger om mere denne gang.

Men først skal hun altså lige forbi femteseedede Caroline Wozniacki, som hun har tabt til to gange i lige så mange møder. Derfor udtrykker hun da også stor respekt for danskeren.

- Hun er en god spiller, meget solid. Jeg synes, hun er en meget komplet spiller. Jeg tror, det kan blive en sjov kamp at kigge på, svarer Coco Vandeweghe på Ritzaus spørgsmål.

Den 26-årige amerikaner, der nåede semifinalen i årets Australian Open efter at have slået blandt andre Angelique Kerber og Garbiñe Muguruza, har indlemmet den tidligere topspiller Pat Cash i sit trænerteam.

Wimbledon-mesteren fra 1987 ringede Vandeweghe op midt under hendes presseseance lørdag. Hun svarede, men lagde hurtigt på, hvorefter hun gav sig til at rose australieren, der blev kendt for sit sort/hvide pandebånd.

- Han er til stede ved alle mine træninger og kampe og har engageret sig meget i teamet. Så jeg mener, at han har haft en stor indflydelse, siger Coco Vandeweghe.

Wozniackis møde med Vandeweghe er programsat som anden kamp på bane 3 mandag. Man kan forvente spillerne på banen omkring klokken 14 dansk tid - eller måske lidt senere.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
Nicki Minaj bekræfter rygte: Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx