Af Ritzau - 11/12-16 23:39

Ærgerlig Toft: Vi kunne have rystet Norge endnu mereÆrgerlig Toft: Vi kunne have rystet Norge endnu mere

Det var en teknisk fejl på et kostbart tidspunkt, som forhindrede Danmark i at ryste Norge for alvor.

storybild

Sandra Toft i målet var kraftigt medvirkende til, at Danmark var tæt på at indhente Norge i anden halvleg af EM-kampen søndag. (Billede: Reuters/TT News Agency)

På en fremragende dansk anden halvleg var Klavs Bruun Jørgensens tropper tæt på at ændre pausestillingen 9-14 til point mod Norge ved EM.

Flere gange kom Danmark inden for et måls afstand i slutningen af kampen, men den sidste koldblodighed på det unge danske hold manglede, og så kunne Norge sejre med 22-20.

Jeg troede på, vi godt kunne tage dem i dag, lyder det fra målvogter Sandra Toft.

- Især i anden halvleg, da vi var bagud med én og faktisk havde bolden. Men så lavede vi en teknisk fejl, og så løb de ned og scorede i stedet. Havde vi scoret der, kunne det være endt anderledes, siger Toft.

Sammen med et dansk forsvar i verdensklasse efter pausen blev Norges frygtindgydende angrebsmaskine holdt på bare otte mål i anden halvleg.

Nordmændene virkede rådvilde, og der ærgrede det Sandra Toft voldsomt, at Danmark ikke nåede op på uafgjort, da muligheden var der.

Spørgsmål: Tror du, Norge var blevet mere nervøse, hvis I var nået helt op?

- Det tror jeg. De brændte mere og mere i anden halvleg og var måske lidt rystede, siger den danske målvogter.

Trods ærgrelsen over at have tabt kampen, så var der også stolthed i kroppen over den indsats, der blevet leveret.

- Norge er super gode, men den moral, vi viste i dag, er stærk. Det er ikke mange landshold, der indhenter Norge efter at have været bagud med seks mål, siger Larvik-målvogteren.

- Norge er verdens bedste landshold, og det skal vi også huske på, selv om vi er skuffede. Det er de regerende verdens- og europamestre, og der er ikke noget landshold i denne her turnering, der spiller så godt som dem.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx