Af Ritzau - 17/08-16 12:54

Brøndby vil stresse PanathinaikosBrøndby vil stresse Panathinaikos

Panathinaikos' bedste spillere skal ikke have for meget tid på bolden, siger Alexander Zorniger.

storybild

Alexander Zorniger håber, at Panathinaikos er næste offer for Brøndbys aggressive presspil. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Brøndbys udekamp mod Panathinaikos i den afgørende kvalifikationsrunde til Europa Leagues gruppespil skal gribes an, som var det en hver anden kamp, selv om grækerne på papiret er et stærkere og noget mere rutineret hold i europæisk sammenhæng.

Brøndby skal forsøge at stresse grækernes profiler, så de ikke får så meget tid på bolden, siger Brøndbys tyske cheftræner, Alexander Zorniger.

- Det bliver en meget intens og emotionel kamp. Vi møder et hold med meget individuel kvalitet, de har Cristian Ledesma og Zeca (centrale midtbanespillere, red.) og Marcus Berg (angriber, red.).

- Så dem skal vi blandt andet tage os af, og vi må ikke give dem for meget tid til at sætte spillet.

- Vi skal spille på samme måde, som vi har gjort i alle de andre kampe. Vi skal være afklarede i den måde, som vi vil spille på, og så skal vi komme med en masse power og kvalitet i vores spil. Det er ikke noget alternativ at spille på en anden måde, siger Zorniger.

Kampene mod Panathinaikos bliver Brøndbys nummer syv og otte i europæisk sammenhæng denne sæson.

Da Zorniger tiltrådte, havde han kun to uger til at forberede sig på den første europæiske opgaver mod islandske Valur Reykjavik. I den forbindelse påpegede træneren, at hans fokus primært var på at få holdet klar til sæsonstarten i Superligaen.

Nu er de europæiske kampe sidestillet med superligakampene.

- Vi prioriterer turneringerne lige meget.

- Vi var ikke sikre på, at vi kunne være lige så aggressive, som vi gerne vil være, i de første Europa League-kampe, fordi vi trænede hårdt op til, men nu er forløbet op til de europæiske kampe det samme som til en superligakamp.

- Vi har været igennem tre hårde runder, og nu vil vi selvfølgelig gerne tage skridtet ind i gruppespillet. Men Panathinaikos er trods alt favoritter, og de er også det seedede hold, siger Zorniger.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx