Af - 08/01-14 07:30

Mestertræner tror igen på succesMestertræner tror igen på succes

Trods et tvivlsomt efterår snakker FC Nordsjællands Kasper Hjulmand om medaljer og Europa.

storybild

Kasper Hjulmand begynder nu at tale om medaljer og europæisk fodbold. (Billede: Polfoto/JENS DRESLING)

- Vi går ind til foråret for at angribe, og vi tænker stort, selvom vi er velvidende om, at stregen er lige i røven på os.

Stokholm: FCN eller stop
Stokholm: FCN eller stop

Den indgang til 2014's første halvsæson har FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand valgt.

Efter en start i Superligaen med blot én sejr og fem point fra de første ni kampe, kom 'The Big Turnaround', som Hjulmand selv kalder det, og det har givet ham tro på tingene. Fra at være bundprop har FC Nordsjælland nu kun to point op til Brøndby og den Europa-givende fjerdeplads.

- Vi er megaambitiøse, og hvis vi kan gå efter at få medaljer og komme i Europa, vil vi gøre det. Vi ved godt, at stregen er lige i røven på os. Vi mener dog, at vi har den kraft og styrke for at kunne tro på, at vi kan angribe foråret, siger den 41-årige mestertræner, der vandt det danske mesterskab med FC Nordsjælland i 2012.

FCN: Syg sportschef er færdig i jobbet
FCN: Syg sportschef er færdig i jobbet

Hvad giver dig den optimisme?

- Vi slutter med 9 kampe, 18 point, scorer 20 mål og laver i snit dobbelt så mange chancer som vores modstandere i efteråret. Det er de ting, vi arbejder på hver evig eneste dag.

- Det, der fik os op af hullet, er det, der skal få os frem igen. Det er den kraft, der er i denne her kurve, det er vores måde at spille på, og det er, at vi ved, at vi skal gøre noget for hinanden, siger han.

Kasper Hjulmand lagde ikke skjul på, at det var til stor irritation, at hans trup var ramt af mange skader i begyndelsen af efteråret, men nu lysner det. Folk som Uffe Bech, Andreas Laudrup, Morten Nordstrand og Søren Christensen kommer tilbage med fuld kraft til premieren mod Esbjerg den 24. februar eller senere på foråret, mens han endnu må undvære Kasper Lorentzen.

Officielt: FCN sælger angriber til tyrkere
Officielt: FCN sælger angriber til tyrkere

- Det betyder rigtig meget. Forudsætningen, for at vi kan være optimistiske, er, at vi kan have spillere klar. Hvis vi begynder at få mange skader på nøglepositioner igen, er vi ilde stedt. Så kan vi lige så godt rykke ned som de andre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Hareide-kriger skadet før VM: Det,...
bt.dk
LIGE NU: 24-årige Casper i ekstremt...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx