Af - 30/11-16 13:18; Opdateret: 30/11-16 13:45

Tysk medie: Dansker kan forstærke BayernTysk medie: Dansker kan forstærke Bayern

Danske Andreas 'AC' Christensen medvirker på en indkøbsliste, som tyske Sport1 har lavet til Bayern München.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 20-årige danske landsholdsspiller Andreas 'AC' Christensen har udviklet sig til en af de store profiler hos Borussia Mönchengladbach, siden han kom til klubben på en toårig lejeaftale fra Chelsea inden sidste sæson.

Hans gode præstationer er naturligvis blevet bemærket i det tyske, og ifølge Sport1 vil han kunne forstærke selveste Bayern München til sommer.

LÆS OGSÅ: Dansk forsvarskomet udskyder fremtidsspekulationer

Det tyske medie har udformet en liste med mulige transfermål til Bayern, og her nævnes 'AC' som en mulighed til midterforsvaret til sommer - hvis altså ikke Chelsea selv vil give ham chancen.

- Danskeren har i Gladbach vist sig klar til større udfordringer, og angiveligt vil klubben, der ejer ham, give ham chancen til sommer. Hvis det ikke er tilfældet, er han interessant for Bayern, lyder ordene fra Sport1.

Det er dog stærkt tvivlsomt, at Chelsea vil sælge den unge dansker. Rygterne har sågar svirret om, at 'The Blues' ønsker at ophæve lejeaftalen med Gladbach, når transfervinduet åbner, så han kan komme tilbage et halvt år før forventet.

Du kan se, hvem Sport1 ellers anbefaler Bayern München at købe, hvis du klikker dig gennem galleriet i toppen af artiklen.

LÆS OGSÅ: 20-årig dansk forsvarer på prestigefyldt hitliste

LÆS OGSÅ: Krisen ramte Gladbach efter forlængelse med succestræner

LÆS OGSÅ: Gladbach skuffer hjemme og taber til FC Köln

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx