Af - 23/07-15 16:30

Brøndby blæser til angreb efter nederlag til rivalerneBrøndby blæser til angreb efter nederlag til rivalerne

Brøndby IF tabte premieren mod AGF, og derfor jagter de blågule oprejsning i dagens Europa League-returkamp mod PFC Beroe.

storybild

Andrew Hjulsager var med, da Brøndby tabte til AGF. Nu søger han og holdet oprejsning mod bulgarske PFC Beroe. (Billede: Polfoto)

Et skridt frem og to tilbage.

Brøndby IF har vundet tre kampe i Europa League-kvalifikationen, men tabte 2-1 til ærkerivalerne fra AGF i liga-premieren. De blågule søger derfor oprejsning i aftenens returkamp mod PFC Beroe.

Randers er færdig i Europa League
Randers er færdig i Europa League

- Der skal være fuld koncentration og kvalitet i alt, vi laver og tilstrækkelig aggressivitet i duellerne og presset. Høj kvalitet og fart i boldomgangen samt positionerne på banen er også nøgleområder for os - for det var slet ikke godt nok i Superliga-premieren i søndags, erkender cheftræneren, Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

Vestegnensklubben vil altså spille med musklerne på hjemmebane i anden kvalifikationsrunde mod det bulgarske hold, som Brøndby slog 1-0 på udebane sidste torsdag.

Blandet Europa League-lodtrækning til danske hold
Blandet Europa League-lodtrækning til danske hold

- Målet er at styre spillet og være aggressive. Det bliver ikke nemt, for vi ved, at Beroe er et godt hold, men det er vigtigt for os at komme tilbage på sporet efter en skidt åbning på Superligaen, forklarer Brøndbys unge midtbanespiller, Andrew Hjulsager til brondby.com, og tilføjer.

Det 20-årige talent vil gøre alt for, at holdet kan vinde og gå videre til tredje runde.

Thomas Frank ved, hvordan sejren skal i hus.

Ståle før Europa League: Walisere kan drille os
Ståle før Europa League: Walisere kan drille os

- Forhåbentlig kan vi få lavet et mål, eller to, så vi tvinger Beroe frem på banen. Der er de nemlig mest sårbare, mens de er giftige, når de fra et defensivt udgangspunkt kan slå deres hurtige omstillinger, siger cheftræneren.

Der er kickoff på Brøndby Stadion klokken 19:00.

FC København er også i aktion torsdag aften: De møder Newton i returkampen, og kampen fløjtes igang kl. 19.45. FCK vandt første opgør 2-0.

Brøndby sparer Daniel Agger
Brøndby sparer Daniel Agger


LÆS OGSÅ: Brøndby spadserer videre i Europa League

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Retssagen minut for minut: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx