Af - 03/09-15 12:45

Bendtner: - Hvis jeg ikke scorer, bliver jeg negativBendtner: - Hvis jeg ikke scorer, bliver jeg negativ

Nicklas Bendtner og Danmark står over for en stærk albansk defensiv – men den målliderlige angriber har recepten er klar.

storybild

Nicklas Bendtner er om nogen manden, der kan og skal sparke Danmark til sejr mod Albanien i morgen aften. (Billede: Polfoto/Mikkel Khan Tariq)

Mål, mål og mål. Når man er stjerneangriber er det scoringer, man bliver målt og vejet på. Sådan er det. Og det ved Nicklas Bendtner bedre end de fleste.

- Der er pres på mig i hver eneste landskamp. Hvis jeg ikke scorer, så bliver jeg også negativ, siger Wolfsburg-angriberen, som på fredag står over for et albansk landshold med en stærk defensiv, som højst sandsynligt kommer til at 'parkere bussen' foran eget mål.

Afklaret Durmisi: Fint hvis Olsen vælger en anden
Afklaret Durmisi: Fint hvis Olsen vælger en anden

- Det er 11 mand bag bolden. Det er ikke de sjoveste kampe for en angriber, for selvfølgelig er det nemmere, hvis der er mere plads. Men du ved også, at det er den slags kampe, hvor du kan score mål, hvis du er skarp inde i boksen, siger Nicklas Bendtner, der er kommet flot i gang i Wolfsburg, hvor det er blevet til tre mål på 69 spilminutter.

I rødt og hvidt er en stor andel af landsholdsbomberens 29 mål scoret mod større nationer som Italien, Portugal og Serbien. Og knap så mange mod små lande, der typisk graver sig ned.

Højbjerg: Schalke 04 er et stort skridt
Højbjerg: Schalke 04 er et stort skridt

- Hvis chancerne kommer, så plejer som regel at score på dem. Hvis chancerne ikke kommer, så kan jeg jo ikke score på dem, lyder den korte kommentar til dette fra Bendtner.

Men hvad er recepten til at dirke et kompakt forsvar op?

Landsholdsprofil: Jeg kan ikke gå uden for en dør
Landsholdsprofil: Jeg kan ikke gå uden for en dør

- Får vi gang i vores hurtige pasningsspil, skal vi nok kreere chancer, så gælder det bare om at sparke dem ind, siger han.

Så værsgo' at sparke dem ind, Bendtner.

LÆS OGSÅ: Olsen om Albanien: De lugter blod

LÆS OGSÅ: - Bendtner skal vise topform i mere end seks uger

LÆS OGSÅ: Bendtner afviser rygter: Jeg bliver i Wolfsburg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx