Af Ritzau - 19/10-16 20:46; Opdateret: 19/10-16 22:21

Lidende Jan Ø. Jørgensen stryger ud af Denmark OpenLidende Jan Ø. Jørgensen stryger ud af Denmark Open

Jan Ø. Jørgensen humpede rundt i slutningen af kampen mod Shi Yuqi, som sendte danskeren ud i første runde.

storybild

Jan Ø. Jørgensen tabte overraskende i første runde ved Denmark Open, men en skade gjorde betingelserne svære for den tredjeseedede dansker. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Kazuhiro Nogi)

Tredjeseedede Jan Ø. Jørgensen er færdig i badmintonturneringen Denmark Open efter blot en enkelt kamp.

Danskeren tabte 16-21, 21-19, 14-21 i første runde til kineseren Shi Yuqi.

Gennem hele kampen havde Jan Ø. Jørgensen problemer med at bevæge sig frit på grund af en skadet hofte, og det kostede adskillige point.

- Jeg bevægede mig ringe. Det er få gange, hvor jeg rykkede ned bag bolden og huggede til den. Det tager mig en halv time at komme fra bagbanen og frem, siger danskeren efter nederlaget.

Efter at have tabt første sæt kom danskeren ellers fint tilbage og snuppede et tæt andet sæt, selv om han ikke kunne spille sig ud.

Derfor var Jan Ø. Jørgensen heller ikke skræmt over modstanderens niveau.

- Han spillede i bund og grund rimelig stenet. Han lavede ikke det store. Det var mig selv, der lavede hele møllen af fejl, siger han.

Afgørende sæt startede helt lige, men midtvejs så det ud til, at Jan Ø. Jørgensens skadeproblemer tog til.

Kineseren dominerede banen, mens danskeren led ved hver eneste overspilning fra Shi Yuqi, og nederlaget nærmede sig med hastige skridt.

En enkelt matchbold blev afværget, inden en skrantende Jan Ø. Jørgensen måtte strække ketsjer.

Der var dog dansk oprejsning kort efter.

Først overraskede Anders Antonsen i herresingle ved at besejre verdens nummer 22, Hsu Jen Hao fra Taiwan, med så sikre cifre som 21-10, 21-13.

Dernæst levede den finaleseedede herredouble med Carsten Mogensen og Mathias Boe op til favoritværdigheden i mødet med Chen Hung Ling og Chi-Lin Wang, ligeledes fra Taiwan.

Men det holdt hårdere end nødvendigt, da danskere smed en sikker føring i andet sæt og måtte afværge en matchbold i tredje, inden sejren på 21-14, 19-21 og 22-20 var i hus.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx