Af - 06/08-14 07:53

Wozniacki gav bøllebank: Så suveræn var hunWozniacki gav bøllebank: Så suveræn var hun

Den danske tennisspiller viser fortsat god form.

storybild

Caroline WOzniacki i suveræn form mod Daniela Hantuchova. (Billede: Polfoto)

Det var en Caroline Wozniacki i blændende form, der uddelte sent tirsdag splittede Daniela Hantuchovas tennisspil af ved Rogers Cup.

6-1, 6-1 lød sejrscifrene i danskerens favør efter en time og 17 minutter.

Det var især i serve-returnerings-spillet, af Caroline Wozniacki gjorde det svært for den slovakiske modstander, der trods nogle af WTA-turens længste ben ikke kunne løbe de knaldhårde passer-slag op.

Hele 39 vinderslag havde Caroline Wozniacki i den sammenhæng. Daniela Hantuchova havde 10.

Dermed brød den danske verdens-13'er sin modstanders serv seks gange, mens hun faktisk selv nåede at blive brudt en enkelt gang trods kun to tabte partier.

Det ser ud til, at Caroline Wozniacki har beholdt den gode form, der sidst i jul sikrede hende årets første WTA-titel. Ikke dårligt kort tid inden årets sidste grandslam, US Open.

I Montreals Rogers Cup skal hun nu møde Klara Koukalova i anden runde. De to spillede i øvrigt mod hinanden i finalen af e-Boks Danish Open i 2010. Med dansk sejr.

Og så var der tirsdag også lidt lodtrækningsheld til Caroline Wozniacki, for nu slipper hun for det canadiske stjerneskud Eugenie Bouchard i en eventuel tredje runde.

Den amerikanske kvalifikations-spiller Shelby Rogers overraskede nemlig Wimbledon-finalisten og vandt i tre sæt. Blandt andet via to gange 6-0.

Det kan dog hurtigt blive alvor for Caroline Wozniacki, for i fjerde runde står hun til at skulle møde verdens bedste tennisspiller, Serena Williams.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Dansk burgerkæde solgt for trecifret...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx