Af - 08/05-15 08:07

Wozniacki 40 centimeter tættere på grandslam-sejrWozniacki 40 centimeter tættere på grandslam-sejr

Små marginaler sendte Caroline Wozniacki ud af kvartfinalen i Madrid – men små marginaler rykker hende også tættere på drømmemål

storybild

(Billede: Polfoto)

Russiske Maria Sharapova blev i går for stor en mundfuld for Caroline Wozniacki i kvartfinalen i grus-turneringen i Madrid.

Men pyt med det!

Ifølge eksperterne, så viste kampen nemlig også, at Caroline Wozniacki kun er marginaler fra at kunne spille med om karrierens første grandslam-titel, når French Open spilles i Paris i næste måned.

- Hun har bevist overfor sig selv, at hun er tæt på at kunne slå den forsvarende French Open-mester. Hun fik lagt ekstra brikker i puslespillet i forhold til French Open, mener den danske tennistræner, Michael Mortensen.

Han peger især på Wozniackis placering på baglinjen, når hun server, som afgørende.

- Hun er rykket længere ud til højre, når hun server i lige-siden. Hun bruger servefelts-geometrien bedre, siger han og lyder pludselig mere som en matematiklærer end en tennistræner.

Men logikken er god nok:

- Før stod hun tæt på 'T'et', når hun skulle serve: Nu står hun lidt mere ude til højre. Det gør, at hun har en bedre vinkel til at serve udad banen. Det gør hendes serv sværere at læse, forklarer Michael Mortensen.

- Hun har rykket sig 20-30 centimeter. Måske endda 40, siger han.

- Får hun en god lodtrækning, så er hun en af de fem, der kan løbe med titlen i Paris, siger han og opremser Williams-søstrene, Viktoria Azarenka og Maria Sharapova som de fire andre.

Og bare lige for en god ordens skyld. Det er ikke fordi Michael Mortensen har de rød-hvide briller på, at han tror på Caroline Wozniacki. For billedet er det samme, når brillerne er blå og gule.

- Hun er dygtig. Hun er klart en contender til at vinde French Open, lyder vurderingen fra den tidligere svenske professionelle tennisspiller, Nicklas Kulti.

- Hun er måske ikke favoritten til at vinde, men hun er en af outsiderne til at gå hele vejen, mener han.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx