Af Ritzau - 13/10-16 13:16

Wozniacki slår brite og er kvartfinaleklar i HongkongWozniacki slår brite og er kvartfinaleklar i Hongkong

Caroline Wozniacki slog torsdag verdens nummer 75. Nu venter nummer 73 i kvartfinalen i Hongkong.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Wozniacki med en af mange returneringer i sejren over Heather Watson.

Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen i WTA-turneringen Hong Kong Open.

Torsdag slog hun briten Heather Watson sikkert i to sæt med 6-3, 6-3.

I kvartfinalen venter kineseren Qiang Wang, der slap for at spille sin kamp i anden runde, da tredjeseedede Johanna Konta trak sig.

Qiang Wang, verdensranglistens nummer 73, og Wozniacki har mødt hinanden to gange før, og det er endt med en sejr til hver. Danskeren vandt det seneste møde i Beijing sidste år.

Wozniacki spiller sig med besvær videre i Hongkong
Wozniacki spiller sig med besvær videre i Hongkong

Torsdagens Wozniacki-sejr over Heather Watson kom i hus efter en svag dansk start.

Hurtigt kom Wozniacki bagud 0-2, men danskeren svarede tilbage ved at bryde Watsons serv to gange, og siden tog Wozniacki sig af sætsejren på 6-3 ved at bryde briten igen.

Heather Watson virkede medtaget af kampens udvikling i begyndelsen af andet sæt og lod sig hurtigt bryde og kom bagud 0-2.

Siden samlede briten sig selv op og brød Wozniacki tilbage til stillingen 2-2.

Danskeren kom foran 3-2, før et spektakulært parti udspillede sig. Gennem mere end et kvarter drev de to spillere rundt med hinanden på banen, og adskillige muligheder for at vinde partiet blev misbrugt af dem begge.

Den er fjong! Wozniacki vinder i Hong Kong
Den er fjong! Wozniacki vinder i Hong Kong

Til sidst var det Wozniacki, som trak sig sejrrigt ud af maratonpartiet, og dermed var hun foran 4-2.

Det kunne have været kampens afgørelse, men i løbet af halvandet minut brød Heather Watson rent tilbage.

Igen brød Wozniacki, og denne gang var det afgørelsen, da hun efterfølgende selv holdt serv.

Det var danskerens første sejr over Heather Watson. De to har mødtes en gang tidligere, det var i Mexico tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Wozniackis overkvinde cruiser sig til titel i Kina

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx