19/03-16 18:36

Atlético Madrid smider point i sidste minutAtlético Madrid smider point i sidste minut

Atlético Madrid tabte pusten i den spanske mesterskabskamp med et 1-2-nederlag til Sporting Gijón.

storybild

Atlético Madrid-træner Diego Simeone måtte se sit hold tabe vigtige point i kampen om det spanske mesterskab med et 1-2-nederlag til nedrykningstruede Sporting Gijón. Arkivfoto. (Billede: AP/Francisco Seco)

Atlético Madrid tabte lørdag et vigtigt skridt i kampen om det spanske mesterskab.

Det stod klart, da det på udebane blev til et 1-2-nederlag til nedrykningstruede Sporting Gijón i den spanske Primera Division.

Atlético Madrid kom ellers foran i første halvleg på et flot frisparksmål af franskmanden Antoine Griezmann efter en halv time.

Men i anden halvleg gik det galt for Atlético, der var uden forsvarsgeneralen Diego Godín, som blev skadet i holdets Champions League-opgør mod PSV Eindhoven.

Først var det Gijóns unge Antonio Sanabria, der udlignede med blot ti minutter igen, da han stod for kampens anden scoring direkte på et frispark.

I kampens sidste minut mistede Atlético så det sidste håb om point, da et fladt indlæg havnede for fødderne af Gijóns Carlos Castro, der afgjorde kampen til 2-1.

Inden da var Atlético blevet reduceret til ti mand, da José María Giménez måtte udgå med en skade. På dette tidspunkt havde Atlético-træner Diego Simeone dog allerede skiftet tre mand ind.

For Sporting Gijón var det en kærkommen sejr, da holdet har brug for point i nedrykningskampen, hvor Gijón nu ligger næstsidst i rækken med 27 point.

Atlético Madrid havde omvendt brug for sejren for at hænge på i toppen af ligaen.

Med en sejr søndag kan FC Barcelona på førstepladsen bringe sig foran med 11 point i topstriden, når de møder Villarreal på udebane.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritiserede Donald Trump: Nu bliver...
bt.dk
Psykolog hører tit disse ord fra...
bt.dk
10-årige Johanne svækkes dag for dag:...
bt.dk
Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx