Af - 05/02-14 13:58

Olsen beholder sin partner: 'Meget berigende'Olsen beholder sin partner: 'Meget berigende'

Hvis der er to, der holder sammen i landsholdsregi, er det Morten Olsen og Peter Bonde. Nu tager sammen skridtene mod et 10-års-jubilæum.

storybild

Landstræner-parret på træningsbanen. (Billede: Polfoto/AP)

Peter Bonde fortsætter som assistenttræner på fodboldlandsholdet.

Han har netop forlænget sin kontrakt med yderligere to år – og kontrakten udløber dermed på samme tid landstræner Morten Olsens i 2016.

DBU: Morten Olsen bliver som landstræner
DBU: Morten Olsen bliver som landstræner

- Mit samarbejde med Peter er meget berigende, og det er vigtigt for kontinuiteten i vores arbejde med landsholdet, at Peter fortsat er med i gruppen. Han bidrager markant med sine kompetencer og analyser, siger landstræner Morten Olsen i en pressemeddelelse.

Peter Bonde har været assistent siden 2006, og han vil gerne nå at komme med til endnu en slutrunde i den kommende kontrakperiode.

Stolt Olsen: Derfor fortsætter jeg
Stolt Olsen: Derfor fortsætter jeg

- Ingen tvivl om, at målsætningen hedder EM-slutrunden i Frankrig om to år, siger Peter Bonde.

Han glæder sig til at fortsætte arbejdet med landsholdet, der har på det seneste har været igennem et mindre generationsskifte.

'Kun Morten Olsen har internationalt format'
'Kun Morten Olsen har internationalt format'

- Vi har et rigtigt spændende hold. Vi var godt nok gennem en hård kvalifikationsturnering sidst, og det er da et alvorligt bump på vejen, at vi ikke var dygtige nok til at komme med til VM-slutrunden til sommer. Men når det er sagt, så kom vi fornuftigt ud af kvalifikationsturneringen, fordi vi har nogle talentfulde spillere allerede nu og nogle meget spændende spillere på vej, og det arbejde ser jeg meget frem til fortsat at være en del af, siger Peter Bonde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx