25/11-17 10:38

Dansk badmintonhåb taber knebent til olympisk mesterDansk badmintonhåb taber knebent til olympisk mester

Anders Antonsen tabte med 14-21, 21-19, 17-21 til Chen Long i semifinalen ved Hong Kong Open.

storybild

Anders Antonsen kunne ikke hamle op med Chen Long i Hongkong. Scanpix/Isaac Lawrence

Hongkong. Den danske badmintonmester i herresingle, 20-årige Anders Antonsen, fik ikke taget revanche mod kineseren Chen Long i lørdagens semifinale i Super Series-turneringen i Hongkong.

Den olympiske mester, som i sidste weekend slog både Anders Antonsen og Viktor Axelsen på vej mod triumfen i China Open, viste sig igen for stærk for Antonsen, som ellers fik presset kampen ud i tre sæt.

Knap halvanden time og fire matchbolde skulle rutinerede Chen Long bruge til at vinde 21-14, 19-21, 21-17 over danskeren.

Dermed har Chen Long nu også et indbyrdes overtag mod Antonsen, da kineseren har vundet to ud af deres tre opgør.

I første sæt var danskeren med til 3-3, før Chen Long gik til 8-3 og skabte et hul, som danskeren trods et ihærdigt forsøg ikke kunne lukke. Tættere på end 14-16 kom Antonsen ikke.

Anders Antonsen er nummer 13 på verdensranglisten, men aarhusianeren har fortsat sin første Super Series-finale til gode.

Det lykkedes ham ellers at få bugt med Chen Long i andet sæt, da Antonsen med fire vundne dueller i træk gik fra 17-19 til 21-19.

I det afgørende tredje sæt kom danskeren fint fra start, men ved 10-10 vandt Chen Long tre dueller i træk og satte dermed danskeren under pres.

Antonsens mission om en finaleplads viste sig at være for vanskelig, og Chen Long tog sig af sætsejren med 21-17, selv om det krævede hele fire kinesiske matchbolde, før kampen blev afgjort.

I søndagens finale skal Chen Long enten op mod Shi Yugi eller Lee Chong Wei.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Tjener tilbød Jes Dorph en fadøl: Jeg...
bt.dk
Irina afslører nyt...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx