Af Søren Hanghøj Kristensen - 11/01-18 19:24

Åge Hareide lammet af smerter: Forlader landsholdet og rejser hjemÅge Hareide lammet af smerter: Forlader landsholdet og rejser hjem

Landstræneren er nødt til at få behandling.

storybild

(Billede: 9200 Björn Larsson Rosvall/TT)

Landstræneren har så store smerter i ryggen, at han rejser hjem fra ligalandsholdsturen i Abu Dhabi før tid.

Den kombinerede U21- og ligalandsholdstur i Abu Dhabi får et ordentligt slag. Chefen for det hele, landstræner Åge Hareide, kommer nemlig ikke til at følge turen til dørs. Allerede på lørdag rejser landstræneren hjem - to dage inden Danmarks sidste kamp mod Jordan.

Hareide styrtede for nylig på ski, og det er smerterne fra dette styrt, der nu er taget til i styrke. Landstræneren har så store problemer med ryggen, at han må tage konsekvensen og drage hjem til Norge for at få behandling.

I en SMS til BT bekræfter DBUs pressechef, Jacob Wadland, at 'ryggen driller voldsomt' og ladnstræneren derfor flyver hjem på lørdag for at modtage behandling.

Hareide var også fraværende på sidelinjen under torsdagens første kamp på ligalandsholdsturen mod Sverige. I stedet stod assistenttræner Jon Dahl Tomasson på sidelinjen. Det kommer han også til at gøre under kampens anden og sidste kamp på mandag, ligesom han tager tøjlerne under lørdagens og søndagens træningspas. Truppen rejser hjem på tirsdag.

Åge Hareide styrtede på ski mellem jul og nytår og mistede følelsen i det ene ben. Han har derfor siddet ned under de første træninger i Abu Dhabi. Nu venter en operation formentlig på den danske landstræner.

»Jeg var på en tur på sygehus i Dubai og blev undersøgt. Vi får se, om smerterne stopper, ellers jeg må opereres. Nu må jeg sidde og følge træningerne fremover, »sagde Hareide forleden til det svenske medie Fotbollskanalen

Hareide fortalte onsdag, at VM heldigvis ikke bør komme i fare. Til gengæld er A-landsholdets indtil nu uplanlagte træningskampe i marts måned ikke i fare for landstræneren.

»Hvis alt går godt og optræningen lykkes, tager det ikke så lang tid. Vi har to kampe i marts, og jeg må prøve at blive klar til dem,« sagde Hareide til TV 2 SPORT.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet i stor aktion på Christiania
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
Det norske kongehus forsvarer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx