Af - 16/03-14 20:53

Hverken Brøndby eller Esbjerg kunne scoreHverken Brøndby eller Esbjerg kunne score

Slaget om vestegnene endte uden vinder: Brøndby fra Københavns vestegn og Esbjerg fra den jyske vestegn spillede 0-0 i Esbjerg søndag aften.

storybild

(Billede: Polfoto)

Efter tre sejre på stribe måtte Esbjerg søndag for første gang i foråret gå fra banen uden at have vundet alle tre point.

Guldkampen er åben - AaB vinder topbrag
Guldkampen er åben - AaB vinder topbrag

Hverken gæsterne fra Københavns vestegn, Brøndby, eller hjemmeholdet fra hele Danmarks vestegn, Esbjerg kunne nemlig score, og så endte det med 0-0, da de to hold mødtes i søndagens sene Superligakamp. Dermed kan begge hold fortsat prale af at være ubesejrede i Superligaen på denne side af nytår.

Duncan: Fuldstændig  ligeglad med målene
Duncan: Fuldstændig ligeglad med målene

Esbjerg sad på langt det meste i første halvleg og i store perioder af anden halvleg, og skulle kampen have haft en vinder, så kunne det nemt være blevet Esbjerg. For det meste løb Esbjergs anstrengelser dog ud i sandet, inden det blev rigtigt farligt.

Til gengæld vil Brøndby nok minde om, at Simon Makienok blev snydt for et straffespark, da han blev hevet i trøjen af Esbjergs Hans Henrik Andreasen, uden at det dog blev opdaget af dommeren.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx