Af Ritzau - 15/08-16 17:10; Opdateret: 15/08-16 17:32

AH NEJ: René Holten er ramt af sygdom før OL-finaleAH NEJ: René Holten er ramt af sygdom før OL-finale

Det var en præstation under vanlig standard fra René Holten Poulsen, da han nåede i OL-finalen i enerkajakken.

storybild

René Holten Poulsen var ramt af sygdom, men nåede frem til tirsdagens OL-finale i 1000 meter enerkajak. (Billede: Scanpix/Damien Meyer)

Kajakroeren René Holten Poulsen, som er et af Danmarks største medaljehåb, er småsløj og regner i sin nuværende tilstand ikke med at vinde OL-finalen i 1000 meter enerkajak tirsdag.

- Det var lidt ad helvede til. Der er ikke så meget at sige til det. Jeg er småsløj, og det har jeg været i et par dage nu.

- Det her er min største drøm, så jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til det. I morgen er der en finale, og så må vi se, om det kan lade sig gøre, eller om det går ad helvede til.

- Der er ikke meget at tabe nu. Det er noget af det dårligste, jeg har roet længe, siger René Holten Poulsen, som lyder forkølet.

Det blev kun til en fjerdeplads i semifinalen, og det betyder, at danskeren bliver placeret på en af yderbanerne i finalen tirsdag.

- Som det er lige nu, så kommer jeg ikke til at vinde finalen. Hvis jeg ror sådan her, så kommer jeg ikke til at vinde, lige meget hvad jeg gør.

- Lige meget hvor meget jeg vil, så kommer det an på, hvordan min krop har det og tackler det, siger René Holten Poulsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx