Af - 28/08-14 12:03; Opdateret: 28/08-14 12:13

Magnussen om usikker fremtid: Jeg må gøre mit bedste, og så må vi se...Magnussen om usikker fremtid: Jeg må gøre mit bedste, og så må vi se...

Tanker om fremtiden fylder ikke så meget hos McLaren.

storybild

Kevin Magnussen er tilfreds med tilværelsen hos McLaren. (Billede: Polfoto)

McLaren har endnu ikke officielt meldt ud, hvem der skal køre for teamet i 2015, men Kevin Magnussen prøver at lade være med at spekulere for meget på sin fremtid.

Det fortæller danskeren i et interview med Crash.net.

Magnussen må vente på nyt om sin McLaren-fremtid
Magnussen må vente på nyt om sin McLaren-fremtid

- Sådan tænker jeg ikke på det. Selvfølgelig tænker alle på deres fremtid – og det gør jeg også – men det bedste, jeg kan gøre for både mig selv og teamet, er i virkeligheden at gøre mit bedste og se, hvad der sker, siger Kevin Magnussen.

McLarens løbsdirektør har været ude at sige, at teamet gerne vil have en tre-fem års plan på plads i forhold til teamets to kørere: 'Vi har bedt om at få lidt mere tid, end man normalt ville bruge, men det har vi råd til, selv om det ikke føles rart for kørerne, hvilket jeg forstår. Vi er nødt til at have prioriteterne i orden,' har Eric Boullier sagt.

McLaren-boss om Magnussen-straf: - Jeg elsker det
McLaren-boss om Magnussen-straf: - Jeg elsker det

Kevin Magnussen siger, at han ikke tænker på at skulle præstere for at sikre sig en ny kontrakt med det britiske team:

- Jeg har ikke sat nogle mål op for, hvordan jeg skulle ligge midtvejs i sæsonen eller sådan noget. Men min fornemmelse er, at jeg har lært en masse, og jeg udvikler mig hele tiden. Jeg får mere erfaring og bliver en bedre kører. Og det er i virkeligheden det bedste lige nu – at udvikle mig som kører, siger Kevin Magnussen til Crash.net, da sitet spørger ham i løbet af weekendens grandprix-begivenheder i Belgien.

Ekspert:- Kevins kørsel gav også en masse respekt
Ekspert:- Kevins kørsel gav også en masse respekt

Den danske sæsondebutant er glad for, at han har fået chancen for et af Formel 1's store hold. Her lærer man simpelthen mere end på et af de mindre hold.

- Hvis man kommer ind i Formel 1 med et lille hold, er det selvfølgelig også godt. Men jo større holdet er, jo bedre er folkene på holdet, og jo bedre erfaring får man, siger Kevin Magnussen.

Magnussen i skidt selskab med ulykkesfugl
Magnussen i skidt selskab med ulykkesfugl

Kollega Jenson Buttons kontrakt udløber efter denne sæson, mens det er ikke er officielt, hvor lang Kevin Magnussens er.

LÆS OGSÅ: Kevin: - Jeg gjorde bare mit bedste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx