Af Ritzau - 27/05-16 20:33

Zidane klarmelder Ronaldo til Champions League-finaleZidane klarmelder Ronaldo til Champions League-finale

Cristiano Ronaldo måtte tidligere på ugen udgå fra træningen, men han fejler intet, forsikrer Zinedine Zidane.

storybild

Cristiano Ronaldo bliver en vigtig brik i Real Madrids jagt på den 11. finalesejr i Europas største klubturnering. (Billede: Reuters/Stefano Rellandini)

Real Madrid-tilhængere skal ikke bekymre sig om superstjernen Cristiano Ronaldos helbred forud for Champions League-finalen mod Atlético Madrid lørdag aften.

Ronaldo måtte tidligere på ugen forlade Real Madrids træning i utide, men træner Zinedine Zidane slår fast, at portugiseren er klar til at spille slutkampen i Milano for fuld musik.

- Cristiano er 100 procent frisk, siger Zinedine Zidane ifølge flere nyhedsbureauer på pressemødet dagen før kampen.

- Og så er dette jo en finale. Hvis han havde følt smerter - altså, man glemmer jo smerter i en finale, lyder det fra Real-træneren.

Cristiano Ronaldo har lavet 16 mål på vej til finalen og kommer til at spille en vigtig rolle i Real Madrids bestræbelser på at sikre sig den 11. triumf i Europas største klubturnering.

Efter at Real Madrid måtte nøjes med andenpladsen i den spanske liga, er Champions League-finalens betydning kun vokset.

- Vi skal vinde den kamp, hvis det i offentlighedens øjne skal have været en god sæson, siger Zinedine Zidane.

- Det er den vigtigste kamp i hele sæsonen, og vi er klar. Når dommeren fløjter op, er chancerne fifty-fifty, og vi vil kæmpe til sidste fløjt, lyder det fra den franske træner.

Zinedine Zidane tiltrådte som Real Madrid-træner i begyndelsen af året og er noteret for 21 sejre i 26 kampe i spidsen for den spanske storklub.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen stoppet midt i forklaring
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
9-årige Leo meldt savnet: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx