Af Ritzau - 21/04-17 10:06

Ny rygoperation holder Tiger Woods ude i et halvt årNy rygoperation holder Tiger Woods ude i et halvt år

Tiger Woods har været gennem sin fjerde rygoperation og vil være ude i omkring seks måneder.

storybild

Der kommer til at gå en rum tid, førend golffans igen får Tiger Woods at se på golfbanen. Arkivfoto. (Billede: Reuters/© Usa Today Sports / Reuters)

Golfstjernen Tiger Woods har i flere år døjet med rygproblemer, og efter endnu en operation venter der igen Woods en lang pause.

Torsdag var han gennem sin fjerde rygoperation for at få bugt med smerterne i ryggen. Det oplyser stjernen selv på Twitter.

Håbet er, at indgrebet skal sætte en endegyldig stopper for de smerter, der har voldt Tiger Woods problemer i lang tid. Til gengæld vil han være ukampdygtig i omkring et halvt år.

Dermed må de mange golffans væbne sig med tålmodig, hvis de venter på at se den 41-årige golfspiller tilbage i turneringerne på PGA Tour.

Det er efterhånden længe siden, at han har kunnet blande sig i verdenstoppen, og flere comebackforsøg er endt i nye rygproblemer.

Med 14 Major-titler, 79 PGA Tour-triumfer og 40 sejre på European Tour er Tiger Woods en af de mest vindende spillere i golfhistorien.

Han er samtidig den spiller, der har toppet verdensranglisten i længst tid nogensinde. Hele 683 uger har Woods gennem tiden været øverst på ranglisten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx