Rasende danske spillere: Hjernedødt programRasende danske spillere: Hjernedødt program

Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard skal spille ligakamp med Skjern allerede i morgen tirsdag, og det har fået dem begge op i det røde felt.

storybild

(Billede: Polfoto)

- Det er jo at pisse på os som spillere – det er respektløst og hjernedødt. Jeg synes, at det er at sætte vores liga i miskredit, for hvad fanden er det for noget at sige, at vi skal spille ligakamp to dage efter, at vi har spillet en EM-finale?

Det er klar tale fra Kasper Søndergaard, der sammen med Skjern-kammeraten Henrik Møllgaard skal spille ligakamp mod Ribe-Esbjerg i morgen.

- Det er fantastisk håbløst. Jeg ved ikke, hvad turneringsudvalget har tænkt på. Jeg kommer ikke til at have lyst til at spille mod Ribe-Esbjerg, det kan jeg garantere. Til gengæld kan jeg måske spille på rent raseri over kampprogrammet, siger Møllgaard.

Familieopbakningen betyder alt for EM-fædre
Familieopbakningen betyder alt for EM-fædre

DHF oplyser, at spillerunden i sin tid er blevet placeret efter ønske fra klubberne, og at de såkaldte midtugekampe kan blive afviklet tirsdag, onsdag eller torsdag, alt efter hvad hjemmeholdet beslutter.

- Vi kan ikke spille onsdag, for der er allerede en damekamp på programmet i hallen i Esbjerg, siger Lars Lundgaard, der er formand for Ribe-Esbjerg Håndbold.

EM-profil: Håber sønnen bliver golfspiller
EM-profil: Håber sønnen bliver golfspiller

Hos DHF kan turneringsplanlægger Frank Smith godt forstå spillernes synspunkt, men han henviser til, at Skjern har kendt til planlægningen meget længe.

I Skjern har man været i dialog med Esbjerg for at få kampen rykket til onsdag, men det kunne ikke lade sig gøre.

- Man forventede måske, at alle ville lægge den runde om onsdagen i respekt for det hele. Det synes jeg også de andre kampe beviser, for de ligger jo om onsdagen, siger Henning Kjærgaard, der er direktør i Skjern Håndbold.


LÆS OGSÅ: Holdkammerat afslører EM-holdets dårligste taber

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx