Rasende danske spillere: Hjernedødt programRasende danske spillere: Hjernedødt program

Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard skal spille ligakamp med Skjern allerede i morgen tirsdag, og det har fået dem begge op i det røde felt.

storybild

(Billede: Polfoto)

- Det er jo at pisse på os som spillere – det er respektløst og hjernedødt. Jeg synes, at det er at sætte vores liga i miskredit, for hvad fanden er det for noget at sige, at vi skal spille ligakamp to dage efter, at vi har spillet en EM-finale?

Det er klar tale fra Kasper Søndergaard, der sammen med Skjern-kammeraten Henrik Møllgaard skal spille ligakamp mod Ribe-Esbjerg i morgen.

- Det er fantastisk håbløst. Jeg ved ikke, hvad turneringsudvalget har tænkt på. Jeg kommer ikke til at have lyst til at spille mod Ribe-Esbjerg, det kan jeg garantere. Til gengæld kan jeg måske spille på rent raseri over kampprogrammet, siger Møllgaard.

Familieopbakningen betyder alt for EM-fædre
Familieopbakningen betyder alt for EM-fædre

DHF oplyser, at spillerunden i sin tid er blevet placeret efter ønske fra klubberne, og at de såkaldte midtugekampe kan blive afviklet tirsdag, onsdag eller torsdag, alt efter hvad hjemmeholdet beslutter.

- Vi kan ikke spille onsdag, for der er allerede en damekamp på programmet i hallen i Esbjerg, siger Lars Lundgaard, der er formand for Ribe-Esbjerg Håndbold.

EM-profil: Håber sønnen bliver golfspiller
EM-profil: Håber sønnen bliver golfspiller

Hos DHF kan turneringsplanlægger Frank Smith godt forstå spillernes synspunkt, men han henviser til, at Skjern har kendt til planlægningen meget længe.

I Skjern har man været i dialog med Esbjerg for at få kampen rykket til onsdag, men det kunne ikke lade sig gøre.

- Man forventede måske, at alle ville lægge den runde om onsdagen i respekt for det hele. Det synes jeg også de andre kampe beviser, for de ligger jo om onsdagen, siger Henning Kjærgaard, der er direktør i Skjern Håndbold.


LÆS OGSÅ: Holdkammerat afslører EM-holdets dårligste taber

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny modedille vakte opsigt på sociale...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Jonas gik konkurs: Nu skal kinesisk...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx