Af - 11/10-16 10:48

Den er fjong! Wozniacki vinder i Hong KongDen er fjong! Wozniacki vinder i Hong Kong

Caroline Wozniacki er videre fra første runde ved WTA-turnering i Hong Kong.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Kinesiske Saisai Zheng blev ikke meget mere end et bump på vejen for Caroline Wozniacki ved WTA-turneringen i Hong Kong.

Den danske tennisspiller vandt i to sæt med cifrene 6-1, 6-4 uden de helt store problemer.

Wozniackis overkvinde cruiser sig til titel i Kina
Wozniackis overkvinde cruiser sig til titel i Kina

Caroline Wozniacki lagde ellers ud med at blive brudt i sit første serveparti, men derfra gik det kun én vej: Caroline Woazniacki tog seks partier i træk og vandt ganske let første sæt 6-1.

Heller ikke i andet sæt var der til at starte med problemer med den 22-årige kineser, der er nummer 79 i verden.

Men mod slutningen kom der til gengæld lidt mere fight ind i kampen, da Saisai Zheng begyndte at kæmpe for livet.

Lige pludselig sendte kineseren gang på gang små kanonkugler af sted mod hjørnerne, så Caroline Wozniacki endte med at misbrugte en række matchbolde, før kineseren fik brudt danskeren til 5-3 i andet sæt.

Også i næste parti havde Caroline Wozniacki en matchbold, men Saisai Zheng endte med at vinde partiet til 5-4.

Men SÅ var det også slut med den kinesiske modstand, og Caroline Wozniacki kunne efterfølgende serve sejren hjem til 6-4.

Wozniacki får overkommelig opgave i Hongkong
Wozniacki får overkommelig opgave i Hongkong

I anden runde møder hun enten Heather Watson, der er nummer 75 i verden, eller Marina Erakovic, som er nummer 119.

LÆS OGSÅ: Fejlfyldt Wozniacki får klø af Radwanska i Beijing

LÆS OGSÅ: Efter vild måned: Wozniacki i spil til fin titel

LÆS OGSÅ: Wozniacki vinder og er klar til Radwanska

LÆS OGSÅ: Wozzys eks hånet på golfbanen - sut p**

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx