Af - 30/08-14 15:01; Opdateret: 30/08-14 15:14

Hummel-direktør om Agger-skifte: - Har lige sendt ham en sms og jeg er så gladHummel-direktør om Agger-skifte: - Har lige sendt ham en sms og jeg er så glad

Administrrende direktør i og ejer af tøjmærket Hummel, som har en sponsoraftale med Brøndby, er ovenud lykkelig over, at Daniel Agger har skrevet kontrakt med vestegnsklubben.

storybild

Administrrende direktør for og ejer af tøjmærket Hummel, som har en sponsoraftale med Brøndby, er ovenud lykkelig over, at Daniel Agger har skrevet kontrakt med vestegnsklubben. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

- Jeg har faktisk lige sendt en sms til ham. Lige for 15 minutter siden.

Sådan fortæller Christian Stadil, administrrende direktør i og ejer af tøjmærket Hummel, til metroxpress.

Hans tøjmærke har siden 2012 har været sponsor for vestegnsklubben, og han er lykkelig over nyheden om, at Daniel Agger nu kommer til at spille i de blå-gule farver, som han gjorde det på seniorniveau fra 2004 til 2006.

Derfor vender Agger hjem: Følelser betyder mere end penge
Derfor vender Agger hjem: Følelser betyder mere end penge

- Jeg er super glad, for, at Daniel kommer tilbage til Brøndby. Både på det personlige og det professionelle plan, siger Stadil, som kender Daniel Agger privat qua deres fælles ejerskab i hjemmesiden Tattoodo.com, som ifølge Hummel-bossen er verdens første sociale markedsplads for design af tatoveringer.

Rent professionelt er Christian Stadil glad for, at navnet Agger atter skal pryde ryggen af en Hummeltrøje. Noget, der kan betyde ekstra kroner på kistebunden som følge af øget trøjesalg.

Brøndbys fanklub om Agger-køb: Intet mindre end fantastisk
Brøndbys fanklub om Agger-køb: Intet mindre end fantastisk

BIF's hjemmeside brød sammen oven på Agger-nyhed
BIF's hjemmeside brød sammen oven på Agger-nyhed

- Det betyder helt sikkert noget, og jeg forventer mig meget af samarbejdet med Daniel. Men samtidig er dansk fodbold en underdog i forhold til internationale klubber, som har en global reach med fans over hele verden. Derfor kan man ikke helt sammenligne, hvad et klubskifte for en spiller kommer til at betyde for trøjesalget, lyder det fra Hummel-direktøren.

Daniel er en god fyr
Daniel Agger har på Brøndbys hjemmeside forklaret, hvad der ligger til grund for skiftet til klubben. Her siger han blandt andet, at følelser for klubben betyder mere end penge. Noget, han kunne have fået flere af, hvis han havde skiftet til en anden klub.

Officielt: Agger skifter til Brøndby
Officielt: Agger skifter til Brøndby

Brøndby bekræfter forhandlinger med Agger
Brøndby bekræfter forhandlinger med Agger

- Det fortæller jo så meget om Daniel som person. Han er bare en bundsolid og god fyr. Det har jeg set ved selvsyn. Hans værdier er gode, og han gør alt for at holde sammen med gamle venner og folk, der har betydet noget for ham, lyder det afsluttende fra kollega og ven Christian Stadil.

Daniel Agger kommer angiveligt til at spille i sit gamle trøjenummer, 22.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx