12/12-13 20:40

KIF Kolding København er tilbage på førstepladsenKIF Kolding København er tilbage på førstepladsen

KIF Kolding København topper Håndboldligaen efter sejren over Bjerringbro-Silkeborg.

storybild

(Billede: Polfoto)

KIF Kolding København ligger igen øverst i Håndboldligaen. Torsdag aften sejrede holdet i en intens kamp med cifrene 26-23 over Bjerringbro-Silkeborg (BSV) på hjemmebane.

DM-favoritten måtte finde sig at ligge nummer tre inden hængepartiet i 15. spillerunde blandt andet efter det seneste nederlag i topkampen mod Aalborg.

Nu vil ’Sambabak’ ikke hjælpe Danmark
Nu vil ’Sambabak’ ikke hjælpe Danmark

Men KIF Kolding København kom hurtigt tilbage på sejrskurs og understregede sig som et suverænt hjemmehold. Her har holdet nu vundet alle otte kampe.

Efter at have lukket 33 mål ind i Aalborg havde KIF Kolding København fokus på at levere en mere solid forsvarspræstation, hvilket lykkedes i tilfredsstillende grad.

BSV kom ellers fint fra start og fulgte med indtil 5-5. Men omkring midten af første halvleg fik hjemmeholdet skabt et forspring på tre mål, som længe bevægede sig i det lag.

KIF Kolding København var det bedste hold på dagen, men BSV's norske stjerne Kristian Kjelling spillede fremragende og var nærmest ene om at holde udeholdet inde i kampen.

Et længere soloshow i anden halvleg kulminerede, da han med sit 11. mål reducerede til 21-22 med 10 minutter tilbage. Hans total sluttede på 12.

Serbisk profil: Danmark er ikke gode nok – vi vinder
Serbisk profil: Danmark er ikke gode nok – vi vinder

Nærmere kom BSV dog ikke. Hjemmeholdet øgede sit forspring til tre mål fem minutter før tid, og da BSV samtidig fik en spiller sendt ud i to minutter, syntes kampen afgjort.

Det var en afgørende faktor, at hjemmeholdets målmand Kasper Hvidt havde en højere redningsprocent end sine konkurrenter i modstanderens mål. I marken stod den spanske verdensmester Albert Rocas aldeles stærkt i billedet.

For BSV's nye træner, Per Carlén, var der tale om det første nederlag efter sejre i de to første kampe. Dermed besætter holdet nu det yderste slutspils-mandat på ottendepladsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

45-årig mand død i brand - var alene...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Tori lever som voksen-baby: Har endda...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx