Af Jens Meiniche Mouvielle - 06/08-17 08:59

Vildt skifte: Emre Mor meldes tæt på italiensk storklub for stort millionbeløbVildt skifte: Emre Mor meldes tæt på italiensk storklub for stort millionbeløb

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor kan meget vel være fortid i Borussia Dortmund.

storybild

Flere medier melder, at Emre Mor er tæt på et skifte til Inter (Billede: JANEK SKARZYNSKI)

Således skriver flere medier – herunder tyske bild og italienske Tuttosport – at den 20-årige tyrkiske landsholdsspiller er tæt på et skifte til Inter.

Tuttosport beretter om lejeaftale med dertilhørende option på at knytte Emre Mor permanent til klubben for 15 millioner euro – svarende til 111 millioner danske kroner.

Bild har tidligere skrevet, at Dortmund har sat et prisskilt på Emre Mor på 150 millioner.

Tuttosport beretter desuden om, at rygterne går på, at Emre Mor allerede har forhandlet de personlige detaljer på plads med Inter, men intet er endnu meldt ud fra officiel side.

Gazetta dello Sport melder også, at Emre Mor er på vej til Inter, men at skiftet ikke er forhandlet helt på plads, dog mangler der kun detaljer.

Desuden speukleres der bredt i, at Emre Mor skal til lægetjek på tirsdag, så han kan være klar til hoildets testkamp mod Riza Durmisis Real Betis lørdag d. 12. august.

Emre Mor kom sidste sommer til Dortmund fra FC Nordsjælland. I den forbindelse blev han Skandinaviens dyreste fodboldspiller med et prisskilt på lige under 90 millioner danske kroner.

Emre Mor har fået 19 optrædener for Dortmunds bedste mandskab, for hvem han har lavet ét mål og tre assist.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil med farlige stoffer brudt i brand
bt.dk
Støjberg efter minister-exit: Min...
bt.dk
Ny borgmester ærgrer sig: Vi har et...
bt.dk
LIGE NU: Nyt skoleskyderi i USA...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx