Af - 27/01-15 09:17

Landins hemmelighed: En bedre buffetLandins hemmelighed: En bedre buffet

Niklas Landin var nøglen bag Danmarks storsejr over Island med en række suveræne redninger i buret.

Bildstrecke im Grossformat »

- Han var jo fuldstændigt outstanding!

Jannick Green har kun roser tilovers for sin keeper-kollega Niklas Landin, efter han i store perioder så uovervindelig ud i det danske bur mod Island mandag aften. Danmark sikrede sig en kvartfinaleplads med cifrene 30-25.

Mikkel Hansen: Vi spiller bedre og bedre
Mikkel Hansen: Vi spiller bedre og bedre

Ja, det så næsten ud som om, at den danske Rhein-Neckar Löwen-målmand enten var vokset et par centimeter natten over - eller at han havde fået et skud præstationsfremmende middel i morgenmaden.

- Det har jeg dog ikke. Men vi har faktisk skiftet buffet til noget lidt bedre mad. Så det kan godt være, det var det, griner Niklas Landin.

Suveræne Danmark tættere på guld efter storsejr
Suveræne Danmark tættere på guld efter storsejr

Syv minutter inde i kampen stod der 5-0 på måltavlen, efter Landin havde afvist samtlige forsøg fra islændingene - og siden kom de aldrig tættere på en udligning. Redningsprocenten efter kampen lød på 45, og det er manden selv ganske godt tilfreds med.

- Jeg følte bare, at rigtig mange ting gik vores vej. Vi står meget konsekvent, og vi får aftalt, hvor afslutningerne fra dem skal komme - og så var jeg jo forberedt på, hvad der kom. Det gik bare fint fra start, og det er jeg selvfølgelig glad for, siger han - og erklærede sig ellers tilfreds med en fremragende holdpræstation.

Rene Toft: Vi kan tabe til alle hold
Rene Toft: Vi kan tabe til alle hold

- Jeg synes, vi leverede noget, der ligner det, vi har leveret før til slutrunder. Og det tror jeg godt folk kunne se, siger Niklas Landin, der også mener, at gejsten er ved at være, hvor den skal være i den danske trup.

- Stemningen er rigtig god lige nu. Og det har vi måske manglet lidt ved den her slutrunde. Den har været det de andre år men er måske først rigtig kommet nu, siger Niklas Landin:

Gudmundsson: Ingen følelser for Island
Gudmundsson: Ingen følelser for Island

- Der har lidt manglet det her med, at man kommer ud lige efter en kamp, og alle føler, at det var en god holdpræstation. Men det var der sgu i dag (mandag efter Island-kampen, red.).

Danmark møder onsdag Spanien i VM-kvartfinalen. Den spilles klokken 19.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx