Af - 29/11-16 12:05

Her skal Kevin forstærke sig inden næste sæsonHer skal Kevin forstærke sig inden næste sæson

Forberedelserne til 2017-sæsonen er allerede i gang for Kevin Magnussen. Formel 1-ekspert peger på en række områder, han skal arbejde på.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen har en række punkter, han skal forbedre inden 2017-sæsonen går i gang.

Kevin Magnussen kan se tilbage på en overstået sæson, som har budt på op- og nedture. Den danske Formel 1-stjerne skal nu bruge de kommende uger på at forberede sig til 2017-sæsonen, som på flere måder er make or break.

Den 24-årige danske Formel 1-stjerne skal håbe på, at tredje gange er lykkens gang i motorsportens kongeklasse. Samarbejdet med Renault-temaet kørte hen mod slutningen af 2016-sæsonen skævt, derfor håber Formel 1-ekspert John Nielsen, at Magnussen endelig for alvor får lov til at udfolde sit potentiale hos amerikanske Haas.

Renault-boss efterlyser pænere farvel fra Magnussen
Renault-boss efterlyser pænere farvel fra Magnussen

Hvad skal Kevin Magnussen forbedre frem mod næste sæson?
- Der kommer et nyt reglement, så bilerne bliver hurtigere og sværere at køre. Så Kevin skal arbejde på sin fitness og muskelmasse. Han skal også forberede sig mentalt på dette skifte, som faktisk bliver en fordel for ham og kørere som Lewis Hamilton, da køreevner bliver endnu vigtigere, siger John Nielsen, der er fast ekspertkommentator på TV3+' Formel 1-sendinger.

Den tidligere top-racerkører fremhæver endnu et vigtigt aspekt i Kevin Magnussens forberedelser frem mod den nye sæson på et nyt team:

Kevins Haas-drøm: - Vi skal være de hurtigste
Kevins Haas-drøm: - Vi skal være de hurtigste

- Derudover bliver Kevins primære opgave at opbygge relationer til Haas-teamet, så han føler sig hjemme, når de går i gang. For det er februar lige pludselig. Og så er der selvfølgelig masser af simulatortests af bilen vinteren igennem, så han kan lære den at kende, siger John Nielsen.

Han laver herunder en forventningsafstemning for den kommende sæson for Kevin Magnussen i den nye Haas-racer:

Magnussens 2017-sæson er bestået, hvis:


- Han slutter i top-12 i VM-stillingen.

Magnussens 2017-sæson er over forventning, hvis:


- Han slutter i top-10 i VM-stillingen.

Magnussens 2017-sæson er helt forrygende, hvis:


- Han slutter i top-8. Mere end det er ikke realistisk. Der er fortsat en del hold, der er foran Haas: Mercedes, Red Bull, Ferrari, Williams og andre.


LÆS OGSÅ: Skuffelse: Kevin færdig efter kun fem omgange

LÆS OGSÅ: Kevin afslører: Her er mine hemmelige laster

LÆS OGSÅ: Glem det, Kevin: 'Haas vinder ingen løb næste år'

LÆS OGSÅ: Ærgerlig Kevin efter regnkaos: - De er for forsigtige

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx