Af Niels O. Hansen - 15/07-17 09:50

Medie: Udebanefans boykotter igen kampene i ParkenMedie: Udebanefans boykotter igen kampene i Parken

11 af Superligaens fanklubber har besluttet sig for at boykotte udekampe mod FC København i protest mod de forhold, som de bliver budt i Parken.

storybild

FCKs fans bliver alene i mange af sæsonens hjemmekampe, da 11 modstanderklubber har besluttet sig for at boykotte kampene i Parken i protest mod tilskuerforholdene. (Billede: Ida Marie Odgaard)

Årsagen er, at FCK vil placere udebanefansene i et af de øvre afsnit på A-tribunen i nationalarenaen. Udebanefansene vil hellere placeres bag målet på D-tribunen.

»Der er i gennemsnit 23.000 ledige pladser i Parken, så det burde være muligt at finde plads til udefans nede ved banen,« siger Christian Kokholm Rothmann til Ekstra Bladets hjemmeside. Han er talsmand for de 11 klubbers fans som har valgt at boykotte udekampe mod FCK.

'Løverne' vil imidlertid ikke lade sig presse til at ændre klubbens beslutning.

»Vi synes, det er ærgerligt, at de ikke vil komme, for vi har lavet en række tiltag for at forbedre nogle af de kritikpunkter, de kom med. Problemet er, at de ikke vil være der, hvor udeafsnittet er, og det vil vi ikke lave om,« siger FCKs pressechef, Jes Mortensen.

Brøndby er ikke med i boykotten, da det er lykkedes for FCKs ærkerival at lave en særskilt aftale med de regerende danske mestre om, hvordan publikum skal fordeles i Parken til de såkaldte derby-kampe.

Derudover er nyoprykkerne fra FC Helsingør ikke med i boykotten. Klubben har aldrig tidligere mødt FCK, og deres indbyrdes opgør i Parken afvikles først 11. marts 2018.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Jens Gaardbo: Kronprinsen er en...
bt.dk
Forskere lover: NU løser vi gåden om...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx