Af Ritzau - 17/08-16 22:50

Sviatchenko og Celtic har kurs mod CL-gruppespilletSviatchenko og Celtic har kurs mod CL-gruppespillet

Tremålssejr på hjemmebane giver Celtic en god chance for deltagelse i Champions League-gruppespillet.

storybild

Celtic-spillerne fejrer, at de er meget tæt på deltagelse i Champions League-gruppespillet. (Billede: Reuters/Russell Cheyne)

Det lykkedes ikke for Erik Sviatchenko og FC Midtjylland at kvalificerede sig til Champions League-gruppespillet i sidste sæson, men noget tyder på, at midterforsvareren alligevel får mulighed for at prøve sig selv af i verdens mest prestigefyldte klubturnering.

Skotske Celtic er nemlig godt på vej mod Champions League-gruppespillet efter en 5-2-hjemmesejr over israelske Hapoel Beer Sheva i onsdagens første playoffkamp.

Sviatchenko er på vej tilbage efter en skade og så fra Celtic-bænken holdkammeraterne bringe sig foran 3-0 i første halvleg, blandt andet i kraft af to mål af Leigh Griffiths.

Israelerne gav dog ikke fortabt, og med to mål i begyndelsen af anden halvleg var der pludselig igen spænding om, hvem der vinder sammenlagt.

Celtic fik dog scoret yderligere to gange mod slutningen af kampen, og derfor skal meget gå galt, hvis ikke skotterne går videre sammenlagt.

Onsdagens øvrige kampe bød blandt andet på en 2-1-sejr til Monaco på udebane over spanske Villarreal, ligesom Porto og Roma spillede uafgjort 1-1 i Portugal.

Returkampene spille på tirsdag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx