29/10-17 06:13; Opdateret: 29/10-17 10:20

Detroit får tiltrængt NHL-sejr trods Nielsen-afbrænderDetroit får tiltrængt NHL-sejr trods Nielsen-afbrænder

Detroit Red Wings brød natten til søndag en kedelig stime af nederlag med sejr over Florida Panthers.

storybild

Frans Nielsen (i hvidt) kunne ikke score på sit straffeslag mod Florida Panthers. Detroit Red Wings fik dog alligevel brudt stimen af nederlag i NHL. Scanpix/Joel Auerbach

Sunrise. Frans Nielsen og Detroit Red Wings har fået en elendig start på sæsonen i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Men natten til søndag lykkedes det efter seks nederlag på stribe mandskabet at sikre sig en tiltrængt sejr over Florida Panthers.

Det skyldtes ikke mindst en pragtpræstation af målmand Jimmy Howard, der stod i vejen for 44 skud i løbet af kampen.

Derudover var svenske Gustav Nyquist også udslagsgivende for Detroit. Han stod både for en udligning til 2-2 og det afgørende mål til 3-2 på straffeslag.

- Der er ingen hemmelighed, at vi har haft brug for en sejr i noget tid, siger svenskeren efter kampen.

Den danske veteran Frans Nielsen var ligesom Gustav Nyquist blandt skytterne, da kampen skulle afgøres på straffeslag. Han måtte dog se sit forsøg blive reddet af Florida Panthers' målmand.

Men da ingen af hjemmeholdets skytter formåede at passere en velspillende Jimmy Howard i Detroit-målet, var Gustav Nyquists scoring nok til at sikre sejren.

Detroit Red Wings har en imponerende statistik på straffeslagsafgørelser i NHL. Holdet har således vundet de seneste 12 af slagsen.

Også Lars Eller var natten til søndag på isen i NHL. Og han markerede sig med både en scoring og en assist, da Washington Capitals slog Edmonton Oilers 5-2 på udebane.

Ved stillingen 2-1 til Edmonton i midten af anden periode modtog Eller pucken i højre side. Danskeren trykkede af med det samme og sendte på et knaldhårdt slagskud pucken ind over Edmonton-målmandens højre skulder og op i hjørnet.

Det var Lars Ellers første scoring i denne sæson.

Efter Ellers udligning scorede Washington yderligere to gange, inden danskeren igen kom på pointtavlen. Det skete med 20 sekunder tilbage af kampen, hvor Edmonton spillede uden målmand i forsøget på at reducere.

Eller opfangede pucken og sendte den ud af forsvarszonen. Her blev den opfanget af Jay Beagle, der kunne score i det tomme mål.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

30 millioners forskel: Her er de...
bt.dk
Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx