27/03-16 22:48

Stoke-keepers ankelbrud åbner døren for dansk rivalStoke-keepers ankelbrud åbner døren for dansk rival

Stokes Jack Butland har brækket anklen, og det kan give Premier League-debut til Jakob Haugaard.

storybild

Jack Butland måtte bæres ud, efter at Toni Kroos havde bragt Tyskland foran mod England lørdag aften. (Billede: AP/Gero Breloer)

Den engelske landsholdsreserve Jack Butland risikerer at gå glip af sommerens EM-slutrunde, efter at han lørdag aften måtte bæres ud med en skade i Englands testkamp mod Tyskland i Berlin.

Undersøgelser har vist, at Stoke-målmanden har et brud i anklen, og ifølge Sky Sports kan der gå helt op til tre måneder, inden han atter er i stand til at spille fodbold.

- Dagens skanning afslørede, at jeg har brækket min ankel. Jeg er helt ødelagt. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at komme tilbage så hurtigt som muligt, skriver Jack Butland på Twitter.

Skaden opstod sidst i første halvleg, og umiddelbart inden Toni Kroos bragte Tyskland foran med 1-0, havde Butland synlige smerter, da han skulle sparke bolden ud.

Efter scoringen blev han transporteret ud af banen på en båre.

Mens målmanden nu skal kæmpe mod tiden for at blive EM-klar, åbner udviklingen interessante perspektiver for Stokes danske reservekeeper, Jakob Haugaard.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller har haft fast plads på Stokes udskiftningsbænk i Premier League, og derfor ligner han umiddelbart nærmeste afløser for det skadede førstevalg.

Jakob Haugaard er foreløbig noteret for to førsteholdskampe for den engelske klub. Begge opgør har været i pokalturneringen, så han har endnu sin ligadebut til gode.

Stoke mangler at spille syv Premier League-kampe, inden holdet går på sommerferie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stort område brændt af: Nu advarer...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx