Af Ritzau - 09/01-17 09:02; Opdateret: 09/01-17 09:16

Varm Wozzy: Formen er ved at være derVarm Wozzy: Formen er ved at være der

Efter en lang offseason viste den tidligere verdensetter god form ved at vinde en lang kamp i Sydneys varme.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Caroline Wozniacki tager i næste uge hul på årets første grand slam-turnering. Se billeder fra hendes karriere her

Caroline Wozniacki var glad for sin sejr over OL-guldvinder Mónica Puig i en lang kamp i første runde af WTA-turneringen Apia International i Sydney.

- Det var en hård kamp, man ved aldrig, hvornår hun vinder en række bolde i træk. Jeg fik styr på nogle ting undervejs, og en sejr er en sejr, siger Wozniacki på et pressemøde efter kampen.

Wozniacki vandt 6-3, 2-6, 6-4 efter mere end to timer på banen.

Tålmodig Wozniacki slår OL-guldvinder Puig i australsk hede
Tålmodig Wozniacki slår OL-guldvinder Puig i australsk hede

Den tidligere verdensetter mener da også, at formen er det rette sted, inden det i næste uge går løs ved årets første grand slam-turnering, Australian Open i Melbourne.

- Jeg føler, at jeg har det godt for tiden. Det var en lang offseason, og jeg har arbejdet hårdt, men jeg havde det godt på banen i dag. Det var varmt til at starte med, men jeg havde min serv til sidst, siger Wozniacki til Ritzau.

Ikon hylder Wozniacki: Hun forstår at have det sjovt
Ikon hylder Wozniacki: Hun forstår at have det sjovt

Den lange kamp mellem verdens nummer 32, Mónica Puig, og Caroline Wozniacki, der lige nu er nummer 20 på verdensranglisten, blev spillet i mere end 30 graders varme.

Og netop varmen er ofte noget, der bliver talt om, når Australian Open går i gang. Turneringen har ofte flyttet kampe for at undgå de værste hedebølger i Melbourne, hvor temperaturen nemt kan klemme sig over 40 grader i januar.

Se hvad Caroline Wozniacki frygter på stranden i Sydney
Se hvad Caroline Wozniacki frygter på stranden i Sydney

Spørgsmål: Er varmen et fokuspunkt for dig frem mod Australian Open?

- Ja, varmen kan være afgørende. Men der er ikke så meget, man kan gøre ved det. Man ved, at det er ens for alle, og det vigtige er, at man kan køle sig ned og holde sig kold under kampene, siger Wozniacki.

Caroline Wozniacki møder i næste runde Julia Putintseva, som sidste år sendte danskeren ud af Australian Open i første runde.

Turneringen i Sydney slutter lørdag. To dage efter går det løs i Melbourne ved årets første grand slam-turnering, Australian Open.

LÆS OGSÅ: Wozniacki følte sig som målmand i tysk modvind

LÆS OGSÅ: Wozniacki: - Det kører fra starten af!

LÆS OGSÅ: Wozniacki har trænet hårdt: - Glad for det kan ses

LÆS OGSÅ: 2017: Sådan går det Kevin, Caroline og alle de andre

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki vil bryde dum tradition

LÆS OGSÅ: Tennis-boss: Flere trænere skal udnytte Caroline-effekt

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se den overraskende gestus her:...
bt.dk
Mimi Jakobsen forstår ikke nutidens...
bt.dk
Barcelona smadrede Girona: Se...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx